Szűrés

Termék státusza
Kiszerelés
Ár
1 250 Ft - 4 895 Ft

Kövess minket

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ingyenes szállítás 15.000.-Ft vásárlás felett!!

Elérhetőségeink: +36-20/447-9392 | info@nail4u.hu

HELP TO...Quick Fix Myco UV/LED zselék

HELP TO...Quick Fix Myco UV/LED zselé egy abszolút újdonság a piacon, aktív összetevőkkel a problémás körmök igényeinek kielégítésére. Az Active Ingredients Insertion Technology (aktív hatóanyag beillesztési technológia) alapján létrehozott savmentes gél, a kéz és a láb körmének meghosszabbítására, illetve körömkorrekcióra szolgáló készítmény. Három különböző hatóanyag tartalmának köszönhetően a termék ideálisan alkalmas olyan betegek számára, akik patogén kórokozóknak vannak kitéve. A zselé olyan komponenseket tartalmaz, amelyek nincsenek irritatív hatással a bőrre, így használata tökéletes megoldás a törékeny, érzékeny, kényes körömlemezre. Ezenkívül a Control Curing mechanizmus alkalmazása lehetővé tette, hogy minimálisra csökkentsék a hőérzetet az UV-LED és LED lámpában, miközben a környezeti hőmérsékletet 20-25 ° C-on tartják.
Aktív összetétel:
- Pirotekon Olamin - antiszeptikus, antibakteriális és fungicid hatóanyag
- Faex (sörélesztő) kivonat - vitaminokban gazdag (biotin, folsav), pantoténsav és aminosavak, beleértve a kénes aminosavakat - a metionin. Gyulladásgátló, antibakteriális, antiszeptikus, nyugtató hatású.
- Undecilénamid dea - fungisztatikus aktivitást és magasabb fungicid koncentrációkat mutat. A micéliumon és a spórákon dolgozik.
Az összetevők egyedülálló kombinációja, a sörélesztő kivonatot, az undecilénsav-származék és a pirotaktin-olamin nyugtató hatású, továbbá csökkentik a sömör kialakulásához vezető tényezők előfordulását.
Jellemzők: 
- Savmentes termék
- Problémás körömlemezhez tervezték
- Nem tartalmaz irritatív összetevőket
- Hő kibocsájtása minimálisra csökkent
- Aktív hatóanyag beillesztési technológián alapszik
- Sűrű konzisztenciájú termék
- Kötési ideje UV/LED vagy LED lámpában kb. 1 perc

A Nail4U Webáruház egyedülálló sávos kedvezmény rendszerének köszönhetően, akár 20%-al többet fordíthatsz HELP TO...Quick Fix Myco UV/LED zselék vásárlására! Bővebb információ >>>

Tovább