Szűrés

Termék státusza
Kiszerelés
Ár
1 360 Ft - 6 895 Ft

Kövess minket

TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
18.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Jelly Building UV/LED Gel

Jelly Building UV/LED Gel

Professzionális használatra tervezett, prémium minőségű, puding állagú, egyfázisú építő zseléink használatával profik és kezdők is élvezni fogják a körömépítés folyamatát. Számos problémát elfelejthetsz, ha a Jelly Building UV/LED Gel-eket választod. Nem folyik be az anyag a körömsáncba, nem fog fellevegősödni, nem lesz több törött köröm. Mind az öt körmöt építheted egyszerre és élvezheted mindazokat az előnyöket, amelyeket a műköröm zselék képesek biztosítani számodra. Számolj le te is a korábbi problémákkal és élvezd az új generációs építő zseléket!

Tovább

A műköröm zselék

A műköröm zselékkel épített körmök természetes hatást nyújtanak. Kifejezett előnyük, hogy nem szilárdulnak meg a levegőn, hanem csak műkörmös lámpa alatt kötnek. Emiatt nem szorít az idő munka közben és bátran próbálkozhatnak a használatával azok is, akik teljesen kezdők a műkörömépítés világában. Természetesen a profik számára is megvan ennek az előnye, hiszen akár mind az 5 körmöt elkészíthetik egyszerre, lámpázás előtt. Ez a Jelly Building Gel-ek esetében még inkább igaz, a különleges, puding állagnak köszönhetően. 

A műköröm zselék szagtalanok, ezért semmilyen kellemetlen élmény nem ronthatja el a műkörömépítés örömét. A zselék kiválóan formázhatók, kifejezetten felhasználóbarát műköröm alapanyagnak számítanak, amelyeket kellemes viselni és öröm bennük gyönyörködni. Új generációs változatuk, a Jelly Building UV/LED Gel-ek olyan különleges állaggal rendelkeznek, amelyek használatával a hagyományosnak számító műköröm zselékkel kapcsolatos nehézségek elkerülhetők.

Jelly Building UV/LED Gel

A Jelly Building UV/LED Gel-ek különleges, pudinghoz hasonlító állaggal rendelkeznek. Sűrű, ugyanakkor nagyon puha anyag, amely nem önterülő és nem is nyúlik. Ennek az állagnak köszönhetően nem folynak be a körömsáncba, így sokkal könnyebb dolgozni velük. Professzionális használatra lettek fejlesztve, ugyanakkor a kezdők is nagyon jól tudnak dolgozni velük.

Ezek a zselék tökéletes és egyenletes fedést biztosítanak. Alkalmazhatod a teljes köröm megépítéséhez vagy körömágyhosszabbításhoz, illetve -magasításhoz is. Nagyon könnyen megvalósíthatod velük azt a formát, amelyet szeretnél. Ha magas mosolyvonal kialakítása a cél, akkor ez a legjobb választás.

Ezekre a zselékre jellemző a lehető legjobb tapadás, amelynek köszönhetően nem kell aggódnod a levegősödés miatt sem. Némileg hasonlítanak a porcelánhoz abban, hogy kisebb rugalmasság, valamint erősebb, keményebb körmök születnek a használatukkal. Ezek a tulajdonságok garantálják, hogy valóban erős műkörmök jöjjenek létre, amelyek nem fognak törni.

Az érzékeny körömlemezzel rendelkezők imádni fogják ezeket a zseléket, mivel azoknál nem kell megtapasztalniuk a kellemetlen égető érzést, amely az arra érzékenyeknél valódi kellemetlen pillanatokat tud okozni.

Nail4U Jelly Building UV/LED Gel

Ez a zselé három különböző színben érhető el, ezek a Cover, a Baby Pink, valamint a Clear. Az 5, 15, 30 és 50 milliliteres kiszerelésben kapható egyfázisú műköröm zseléinket nagyon szeretni fogod. Egyszerre tudják biztosítani azt a körömerősséget, amelyet a porcelán műkörmökben annyira szerettél, miközben majdnem ugyanolyan rugalmasságot is nyújtanak, amely a többi műköröm zselé sajátja. Különleges állaguknak köszönhetően stabilan megmaradnak a felületen, nem fognak elmozdulni, így nagyon könnyű dolgozni velük.

Allepaznokcie Jelly Building UV/LED Gel 

Ez a krémes, pudinghoz hasonló állagú műköröm zselé könnyű munkát és tökéletes eredményt garantál. Válogathatsz a körömágyhoz hasonlító lágy színek, a csillámló rózsaszín, valamint a visszafogott és az intenzív fehér változatok közül.

Tovább