Kövess minket

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ingyenes szállítás 15.000.-Ft vásárlás felett!!

Elérhetőségeink: +36-20/447-9392 | info@nail4u.hu

Nail4U Jelly Building Clear UV/LED Gel

Nail4U Jelly Building Clear UV/LED Gel

Nail4U Jelly Building Clear UV/LED Gel

Nail4U Jelly Building Clear UV/LED Gel 5ml egyfázisú köröm építő zselé, különleges pudig állaggal. Erőssége vetekszik a porcelán körmöknél megszokott erősséggel, ugyanakkor rugalmassága a zselés körmökhöz hasonlítható. Állaga sűrű a felhasználás során stabil, nem mozdul el. UV/LED lámpában tökéletesen köt 1 perc alatt. 

Bővebben
Kötése :
UV- LED, vagy UV/LED lámpában
Kötési ideje :
1 perc
Kézbesítés :
2021.09.27
Szállítási költség :
990.-Ft-tól, vagy akár INGYENES.
1 360 Ft
Egységár: 272 Ft/ml

Részletek

Ez a Nail4U Jelly Building Clear UV/LED Gel egy különleges, a hagyományos zselékhez képest egészen más állagú termék. Leginkább a pudig állagához hasonlítható. Sűrű, de mégis könnyen eldolgozható, szépen terül. Nagyon erős tapadású, így használatával könnyen kiküszöbölhető az anyag felválás és fellevegősödési problémák. Ezzel a zselével való munkavégzés gyakorlatot vagy tapasztalatot igényel. Ennek ellenére akár kezdő szakembereknek is nyugodt szívvel ajánljuk. Használat nem nehéz, csak szokatlan lehet a hagyományos UV zselékhez képest. 

Viszont számtalan előnnyel rendelkezi, ami mind amellett szól, hogy érdemes, hogy kipróbáld a használatát. Az erős tapadás mellett további előnye, hogy nem folyik meg. Könnyen elegyengethető anélkül, hogy befolyna a köröm sáncba. Használatával időt és energiát takaríthatsz meg. 

Kifejezetten szakemberek számára előállított termék. Néhány esetben allergiás reakciót válthat ki. A készítmény irritálhatja a szemet és a bőrt. Ha szembe vagy bőrre kerül, azonnal öblítse le bő vízzel és forduljon orvoshoz. Csak szakmai felhasználása ajánlott. 
Gyerekek elől elzárva tartandó!
Az állagát bemutató videón nem a színazonos termék látható!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!