Kövess minket

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ingyenes szállítás 15.000.-Ft vásárlás felett!!

Elérhetőségeink: +36-20/447-9392 | info@nail4u.hu

NE-61-16 Staleks Expert körömcsípő

NE-61-16 Staleks Expert körömcsípő
NE-61-16 Staleks Expert körömcsípő
NE-61-16 Staleks Expert körömcsípő
NE-61-16 Staleks Expert körömcsípő
NE-61-16 Staleks Expert körömcsípő
NE-61-16 Staleks Expert körömcsípő
NE-61-16 Staleks Expert körömcsípő
NE-61-16 Staleks Expert körömcsípő

NE-61-16 Staleks Expert körömcsípő

NE-61-16 Staleks Expert körömcsípő, professzionális eszköz, melyet kifejezetten benőtt körmök eltávolításához készítettek. A penge hossza 16 mm, a körömcsípő teljes hossza 137 mm. Sebészeti műszerek gyártására használt AISI 420 acélból készült. Gyémánt köszörűkorongon, kézzel élezve. A keskeny pengék biztosítják a pontos hozzáférést a körömsarok közelében lévő helyekhez. Autokláv sterilizálóban is biztonsággal fertőtleníthető. Fertőtlenítés során nem tompul az éle és nem rozsdásodik. Az NE-61-16 körömcsípő speciális modell a benőtt körmökhöz tervezve. Ennek köszönhetően ezzel az eszközzel könnyedén elvégezhet egy szépségápolási kezelés. Ezt a fogantyú speciális felépítése és a hosszabb (16 mm), erősebb pengék biztosítják. Továbbá dőlés nélküli egyenes vágóélek biztosítják a könnyű hozzáférést minden területhez. A biztonságos, tompa hegyek pedig védelmet nyújtanak a véletlen vágások, sérülések ellen. Ennek a terméknek a fogantyúi tökéletesen igazodnak a felhasználó igényeihez, nem csúsznak meg és nagyon kellemes tapintásúak. felületén látható ujjmélyedések vannak, így még jobban illeszkedik a kézbe. 

A Staleks professzionális eszközök csak a legjobb minőségű anyagból készülnek. A bőrcsípők műtéti acélból készülnek, amely az egyik legtartósabb anyag. Az acél biztosítja a termék hosszú életét és megbízható élességét. Ennek eredményeként a Staleks termékek nem deformálódnak és nem hajlanak meg a használat során. Soha nem rozsdásodnak. Az ergonomikus fogantyúk stílusosak és nagyon kényelmesek. Jól illeszkednek a kézbe, biztosítva a pontos mozgást. Érzékenyek a legkisebb nyomásra, nem hagyják, hogy a kezed elfáradjon a munka közben. A vágások pontosak a kétoldali gyémántcsúcsú vágófelületnek köszönhetően. Különös figyelmet fordítottak a pengék kialakítására, hogy a legkeményebb bőröket is gond nélkül kezeljék.
A Staleks termékek funkcionalitása miatt tökéletesek a professzionális szépségszalonokban végzett manikűrhöz és pedikűrhöz. A termék fogantyúi és pengéi úgy lettek kialakítva, hogy teljes körű képet mutassanak a körömről, amely eltávolítja a nem kívánt kutikulát, miközben a forgó felület őrlése nagyon sima mozgásokat garantál, anélkül, hogy megsértené a kutikulát.

Szerszámélezési szolgáltatásokat is nyújtunk!

Régi, életlen eszközeit professzionális minőségben élezzük. Szolgáltatásunk igénybevételéhez kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@nail4U.hu címen vagy a +36204479392 telefonszámon. Bővebb információ >>>

Kézbesítés :
2021.09.27
Szállítási költség :
990.-Ft-tól
10 500 Ft
Nincs raktáron

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!