Kövess minket

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ingyenes szállítás 15.000.-Ft vásárlás felett!!

Elérhetőségeink: +36-20/447-9392 | info@nail4u.hu

Nailo Masked Prémium 15g

Nailo Masked Prémium 15g
Nailo Masked Prémium 15g
Nailo Masked Prémium 15g
Nailo Masked Prémium 15g

Nailo Masked Prémium 15g

A Nailo Masked Prémium 15g a Silcare cég egyik legnépszerűbb körömágy hosszabbító zseléje. Ezt a terméket a kiváló minőség és a könnyű felhasználhatóság jellemzi. A Nailo Masked a Silcare termékcsalád, prémium minőségű, sűrű állagú körömágy hosszabbító terméke. Színe a körömágyhoz leginkább hasonlító szín, amely a lenövésmentes körmök készítésében, a körömhibák elfedésében, illetve a körömágy meghosszabbításában lehet segítségünkre. Rendkívül jól fed!!

Bővebben
Kötése :
UV vagy UV/LED lámpában
Kötési ideje :
2 perc
Kézbesítés :
2021.10.27
Szállítási költség :
990.-Ft-tól
3 500 Ft
Egységár: 233 Ft/g
Kiszerelés :
Konzisztenciája :
Nincs raktáron

Részletek

A Nailo Masked zselé állagának köszönhetően nem mozdul el, nem folyik meg, így korlátlan idő jut az eldolgozására. Rendkívül erősen pigmentált, így nagyon vékony rétegben való felvitele is már tökéletes fedést biztosít.  Ez a rövid körmöknél igen nagy előnyt jelent, hiszen egy mini köröm esetében az anyagmennyiség használatára fokozottan figyelnünk kell. 

Ez a zselé olyan erősen pigmentált, hogy akár ecsettel vékonyan felkenve is eltudjuk vele fedni a körömhibákat. A magas pigment tartalom következtében ez a termék körömépítésre nem alkalmas, csak kizárólag körömágy hosszabbításra. Ennek az az oka, hogy az erős pigmentáltságnak köszönhetően nagyobb mennyiségben használva (pl. c ív) nehezen fog átkötni az anyag. 

Használata 36W-os UV lámpában vagy nagy-teljesítményű, minimum 48W-os UV/LED lámpában ajánlott. A kötési ideje UV lámpa használat esetén 3 perc, UV/LED lámpában 2 perc. Köttetés közben nincs vagy minimális a hőképződés, így az érzékenyebb vendégeknek is használható, mert nem éget. 

Kifejezetten szakemberek számára előállított termék. Néhány esetben allergiás reakciót válthat ki. A készítmény irritálhatja a szemet és a bőrt. Ha szembe vagy bőrre kerül, azonnal öblítse le bő vízzel és forduljon orvoshoz. Csak szakmai felhasználása ajánlott. 
Gyerekek elől elzárva tartandó!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!