Kövess minket

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ingyenes szállítás 15.000.-Ft vásárlás felett!!

Elérhetőségeink: +36-20/447-9392 | info@nail4u.hu

PolyGel Thick Natural Light Pink 30g, tubusban

PolyGel Thick Natural Light Pink 30g, tubusban

PolyGel Thick Natural Light Pink 30g, tubusban

PolyGel Thick Natural Light Pink 30g, tubusban csomagolva, egy innovatív hibrid anyag, mely a porcelán és a zselés műköröm alapanyagok előnyös tulajdonságát egyesíti. A zselék könnyű kezelhetőségének és a porcelán tartósságának elegyéből született meg a PolyGel. A PolyGel Thick Natural Light Pink egy halvány rózsaszín, rendkívül sűrű alapanyag. A sűrűsége miatt viszonylag könnyen kezelhető, ám ennek ellenére mégis jól formázható. Felhasználásánál korlátlan idő áll a felhasználó rendelkezésére, ugyanis a porcelánnal ellentétben levegőn nem köt. A köröm kialakítását követően a végleges formát UV vagy UV/LED lámpa fénye alatt rögzíthetjük. 

Bővebben
Kiszerelés :
30 g
Kötése :
UV vagy LED lámpában
Konzisztenciája :
Sűrű
Kézbesítés :
2021.10.21
Szállítási költség :
990.-Ft-tól
3 990 Ft
Egységár: 133 Ft/g

Részletek

PolyGel Thick Natural Light Pink 30g felhasználásának módszere: 

A körömlemezt ugyan úgy kell elő készíteni, mint bármely más körömépítési technikánál. Az előkészítő folyadékok használata elengedhetetlen. Ezekkel zsírtalanítjuk és dehidratáljuk a természetes körömlemezt. A Primer segítségével pedig a biztos tapadást segítjük elő. Vékony, problémás körömlemez esetében használhatunk alapozó zselét, úgynevezett Base Gél-t. Ez nagyon sok esetben megoldja a fel levegősödési és felválási problémákat.

A PolyGel Thick Natural Light Pink köröm hosszabbításra és köröm megerősítésre is alkalmas. Ha hosszabbításra használjuk, akkor szükségünk lesz köröm sablonra is.  A körömépítés legfontosabb mozzanata a helyes sablon felhelyezés. Egy jól felhelyezett sablon fél siker a tökéletes köröm megvalósításában. 

Poly Liquidbe mártogatott és papírvattán leitatott ecset segítségével vidd fel a szükséges mennyiségű anyagot a körömlemezre. Alakítsd ki a kívánt hosszúságot és a megfelelő formát. Ezt követően UV vagy UV/LED lámpában 1-2 perc alatt köttesd meg az anyagot. A lámpázást követően, felületéről szálmentes törlő segítségével távolítsd el a kohéziós réteget, majd reszelővel alakítsd ki a megfelelő hosszúságot és formát. Díszítheted gél lakkal, színes zselével vagy akár hagyhatod natúr körömként is. Bármelyik módszert is alkalmazod, a legvégén mindenképp szükséges a fényzselé használat. 

A termék jellemzői:
- Könnyű felhasználhatóság
- Magas viszkozitás
- Rugalmasabb, mint a hagyományos UV zselék
- Stabilabb mint a hagyományos UV zselék
- Alkalmazható minden típusú körömépítési technikánál
- Minden körömhossz esetében könnyen használható
- Szagtalan és biztonságos
- Köttetés után nagy szilárdságú, minimálisan ragacsos, matt felületű
- UV és LED lámpában egyaránt használható

Kifejezetten szakemberek számára előállított termék. Néhány esetben allergiás reakciót válthat ki. A készítmény irritálhatja a szemet és a bőrt. Ha szembe vagy bőrre kerül, azonnal öblítse le bő vízzel és forduljon orvoshoz. Csak szakmai felhasználása ajánlott. 
Gyerekek elől elzárva tartandó!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!