TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

PolyGel Thick Super White 30g, tubusban

PolyGel Thick Super White 30g, tubusban

PolyGel Thick Super White 30g, tubusban

PolyGel Thick Super White 30g, tubusban csomagolva, egy innovatív hibrid anyag, mely a porcelán és a zselés műköröm alapanyagok előnyös tulajdonságát egyesíti. A zselék könnyű kezelhetőségének és a porcelán tartósságának elegyéből született meg a PolyGel. A PolyGel Thick Super White egy fehér, rendkívül sűrű alapanyag. A sűrűsége miatt viszonylag könnyen kezelhető, ám ennek ellenére mégis jól formázható. Felhasználásánál korlátlan idő áll a felhasználó rendelkezésére, ugyanis a porcelánnal ellentétben levegőn nem köt. A köröm kialakítását követően a végleges formát UV vagy UV/LED lámpa fénye alatt rögzíthetjük. 

Bővebben
Kiszerelés :
30g
Kötése :
UV vagy LED lámpában
Konzisztenciája :
Sűrű
Kézbesítés :
2022.09.27
Szállítási költség :
1100.-Ft-tól
Raktáron
3 990 Ft
Egységár: 133 Ft/g
Mennyiségi kedvezmény:
1+  db
-
3 990 Ft/db
3+  db
-5%
3 791 Ft/db
5+  db
-10%
3 591 Ft/db

Részletek

PolyGel Thick Super White 30g felhasználásának módszere: 

A körömlemezt ugyan úgy kell elő készíteni, mint bármely más körömépítési technikánál. Az előkészítő folyadékok használata elengedhetetlen. Ezekkel zsírtalanítjuk és dehidratáljuk a természetes körömlemezt. A Primer segítségével pedig a biztos tapadást segítjük elő. Vékony, problémás körömlemez esetében használhatunk alapozó zselét, úgynevezett Base Gél-t. Ez nagyon sok esetben megoldja a fel levegősödési és felválási problémákat.

A PolyGel Thick Super White köröm hosszabbításra és köröm megerősítésre is alkalmas. Ha hosszabbításra használjuk, akkor szükségünk lesz köröm sablonra is.  A körömépítés legfontosabb mozzanata a helyes sablon felhelyezés. Egy jól felhelyezett sablon fél siker a tökéletes köröm megvalósításában. 

Poly Liquidbe mártogatott és papírvattán leitatott ecset segítségével vidd fel a szükséges mennyiségű anyagot a körömlemezre. Alakítsd ki a kívánt hosszúságot és a megfelelő formát. Ezt követően UV vagy UV/LED lámpában 1-2 perc alatt köttesd meg az anyagot. A lámpázást követően, felületéről szálmentes törlő segítségével távolítsd el a kohéziós réteget, majd reszelővel alakítsd ki a megfelelő hosszúságot és formát. Díszítheted gél lakkal, színes zselével vagy akár hagyhatod natur körömként is. Bármelyik módszert is alkalmazod, a legvégén mindenképp szükséges a fényzselé használat. 

A termék jellemzői:
- Könnyű felhasználhatóság
- Magas viszkozitás
- Rugalmasabb, mint a hagyományos UV zselék
- Stabilabb mint a hagyományos UV zselék
- Alkalmazható minden típusú körömépítési technikánál
- Minden körömhossz esetében könnyen használható
- Szagtalan és biztonságos
- Köttetés után nagy szilárdságú, minimálisan ragacsos, matt felületű
- UV és LED lámpában egyaránt használható

Kifejezetten szakemberek számára előállított termék. Néhány esetben allergiás reakciót válthat ki. A készítmény irritálhatja a szemet és a bőrt. Ha szembe vagy bőrre kerül, azonnal öblítse le bő vízzel és forduljon orvoshoz. Csak szakmai felhasználása ajánlott. 
Gyerekek elől elzárva tartandó!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek