Szűrés

Termék státusza

Kövess minket

TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
18.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Porelszívók

Porelszívók 

A műkörmös szakember munkájának elengedhetetlen tartozéka a professzionális porelszívó. A csiszolás közben rengeteg finom szemcséjű por keletkezik, amely porelszívó nélkül a levegőbe kerül. Sajnos ezeket szinte lehetetlen eltávolítani, így az a műköröm alapanyagokba ragadhat és rontja a szakember munkájának minőségét. Ráadásul a levegőben keringő por az egészségre nézve is kifejezetten ártalmas.

A Nail4U műkörmös porelszívói tökéletesen összegyűjtik a port, már az asztalon és könnyedén tisztán tarthatod velük a munkafelületet is.

Tovább

A csiszológép előnye és hátránya

A csiszológép az egyik legalapvetőbb készülék a műkörmös asztalán. Rengeteg időt és energiát megspórol a szakember számára, lehetővé téve, hogy hatékonyan, precízen és gyorsan végezhesse a munkáját. Legyen akár pedikűrözés, polírozás, igazítás vagy műköröm eltávolítás a feladat, a csiszológép biztosan gyakran előkerül.

Egyetlen probléma van a csiszológéppel, ez pedig nem más, mint a használata közben keletkező finom szemcsézettségű por. Szerencsére a problémára megoldást nyújtanak a műkörmös porelszívók!

A műkörmös porelszívók - hatékonyság és védelem

A reszeléssel, illetve a csiszolással keletkező rengeteg mennyiségű por eltávolítása mindenképpen szükséges, s ennek többféle oka is van.

Az egyik az, hogy a körömre felvitt műköröm alapanyagokra, a géllakkra, illetve a többi műkörmös alapanyagra is rárakódhat a por, amelynek az eredménye egyenetlen felület, illetve az elkészült műkörömnek, valamint a díszítésnek a tartóssága is jelentős mértékben csorbulhat.

A másik pedig az, hogy a levegőbe került porszemcséket belélegezzük. Ezek enyhe esetben légúti irritációt okozhatnak, de sajnos akár egészen a tüdőgyulladásig is elfajulhat ez a folyamat. Ennek az az oka, hogy a porral együtt, illetve a szemcsékhez tapadva vegyszerek és akár fertőző anyagok is a levegőben keringenek, amelyek akár egészen a tüdőig is eljuthatnak.

A professzionális használatra tervezett porelszívóink képesek mindezt megakadályozni azáltal, hogy a munkafelület tisztításával megakadályozzák, hogy a káros por és velük együtt a káros anyagok egyáltalán a levegőbe kerüljenek.

A szellőztetés és a maszk nem elég

A ventilátor és a szellőztetés maximum abban segít, hogy a por egy részét elfújja, s így a műkörmös alapanyagok kevésbé lesznek veszélyben. A levegőt viszont nem tudja teljesen pormentessé tenni, így az egészséget sem tudja megvédeni.

Sokan kombinálják ezt a módszert az orrot és szájat eltakaró egészségügyi maszk viselésével. Ez azonban csak azokat védi, akik viselik. Így a vendég, illetve a szalonban tartózkodó többi személy maszk nélkül egyben védelem nélkül is marad. Arról nem is beszélve, hogy ha nem muszáj viselni - például járványügyi szabályozások miatt -, sokan inkább eltekintenek a maszk használatától.

Porelszívós kéztámasz

A porelszívós kéztámasz hatékonyan összegyűjti a műkörmös munkája folyamán keletkező port. 23 W teljesítményével eredményes a legfinomabb porszemcsék összetakarításában is, így tökéletes megoldást kínál. Igazán formatervezett megjelenés jellemzi, ami praktikummal párosul. Kialakítása ugyanis kéztámaszként való alkalmazásra is megfelelővé teszi. Könnyen tisztítható műbőr felület és puha párnázottság jellemzi.

Molly Lac porelszívó - Silver 80 W

Kompakt méret, óriási teljesítmény. A 80 W-os motorral a legnehezebb helyzetekben is tökéletesen képes helytállni ez a zsák nélküli vákuumos porelszívó. Elegáns megjelenés és hatékonyság jellemzi ezt a professzionális modellt. Porelszívó filtert is kínálunk hozzá, amely tisztítható, ezért sokszor újrahasználható.

Tovább