TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Silcare Flexy Top Coat, She's Gold

 Silcare Flexy Top Coat, She's Gold

Silcare Flexy Top Coat, She's Gold

A Silcare Flexy Top Coat, She's Gold a tökéletesség csillogó auráját teríti köréd és körmeiden hordhatod a szívedet. Mindenki, akivel találkozol, pótolhatatlan kincsként fog tekinteni rád. Fejezd ki értékes természetedet egy egyedi körömdíszítéssel, amely finoman csillogó arany részecskékkel van befejezve. 

Bővebben
Kiszerelés :
4,5g
Használható :
gél lakkon, zselén, porcelánon
Kötése :
LED vagy UV/LED lámpában
Kötési ideje :
2 perc
Konzisztenciája :
Közepesen sűrű
Tulajdonsága :
Extra rugalmas
Kézbesítés :
2022.10.10
Szállítási költség :
1100.-Ft-tól
Beszerzés alatt
1 495 Ft
Egységár: 332 Ft/g
Beszerzés alatt

Részletek

A Flexy Top Coat, She's Gold UV/LED vagy LED lámpára kifejlesztett fedőlakk. Átlátszó formula, csillogó arany részecskékkel, amely nem csak fényt ad és biztosítja a körömművészetet, hanem finom csillogást is kölcsönöz minden körömdíszítésnek.

A speciálisan kiválasztott oligomerek alkalmazásának köszönhetően rendkívül rugalmas. A hidrogénkötéseken keresztül, tökéletes tapadást biztosít. Nagy kvantumhatékonyságú termék, így kötése UV/LED és LED lámpában ideális. A hatékony fotoiniciátoroknak köszönhetően kötése tökéletes. Kötési ideje 36W teljesítményű UV/LED vagy LED lámpa alatt 60 mp. A felületen kialakult kohéziós réteget cleaner segítségével szükséges letörölni. 

Kifejezetten szakemberek számára előállított termék. Néhány esetben allergiás reakciót válthat ki. A készítmény irritálhatja a szemet és a bőrt. Ha szembe vagy bőrre kerül, azonnal öblítse le bő vízzel és forduljon orvoshoz. Csak szakmai felhasználása ajánlott. 
Gyerekek elől elzárva tartandó!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek