Kövess minket

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ingyenes szállítás 17.000.-Ft vásárlás felett!!

Elérhetőségeink: +36-20/447-9392 | info@nail4u.hu

Silcare Mystic Aurora, Brown Sparkle 02#

Silcare Mystic Aurora, Brown Sparkle 02#
Silcare Mystic Aurora, Brown Sparkle 02#
Silcare Mystic Aurora, Brown Sparkle 02#
Silcare Mystic Aurora, Brown Sparkle 02#

Silcare Mystic Aurora, Brown Sparkle 02#

A Silcare Mystic Aurora, Brown Sparkle 02# egy egyedülálló zselé mely a speciális pigmentációnak köszönhetően, fenomenális hatást, fémes csillogást kölcsönöz a körömnek. A különböző árnyalatú, azonos színű csillogás a fény beesési szögétől függően változik. A legjobb eredményt sötét színeken érhetjük el, mint például, fekete, sötétkék, bordó, barna stb.

Bővebben
Kiszerelés :
5 g
Kötése :
UV vagy UV/LED lámpában
Kötési ideje :
2-3 perc
Konzisztenciája :
Közepesen sűrű
Tulajdonsága :
Savmentes
Kézbesítés :
2021.12.10
Szállítási költség :
1100.-Ft-tól
955 Ft
Egységár: 191 Ft/g

Részletek

Hogy mi a teendő, hogy a körmöd ugyanolyan színben, de különböző árnyalatokkal csillogjon a fény beesési szögétől függően, de ugyanakkor kristálytiszta vízként is izzon? Használd a Silcare cég újdonságát, a Mystic Aurora zselét!

Ez a termék egy felületi zselé. Az különbözteti meg a köröm hangsúlyozásának hatását, hogy a textúra simává válik, mint a kristályos vízfelület, létrehozva egy olyan lencsét, amely alatt a fémes részecskék fény hatására csillognak. A használt sötétebb színnel kölcsönhatásba lép, ezzel egy eredeti átlátszó teret teremtve az újonnan létrehozott fémes árnyalat és a ragyogó felület között.

A Mystic Aurora zselé tökéletes megoldás azok számára, akik nem szeretik az unalmas a körmöket. Ez a termék rengeteg lehetőséget nyújt a körömdíszítés terén. Szabadulj meg az egyhangú körmöktől, és próbáld ki az egyedi Silcare UV gélek misztikus vonalát!

Alkalmazása: A kiválasztott és teljesen megköttetett színes zselére húzzunk egy vékony réteget a Mystic Aurora zseléből, majd ezt is köttessük ki teljesen. A tetejére fényzselé alkalmazása szükséges. Különféle színekre alkalmazható, de a legjobb hatás sötét színekkel látható. Kötési ideje 36W-os UV lámpában 2-3 perc.

Kifejezetten szakemberek számára előállított termék. Néhány esetben allergiás reakciót válthat ki. A készítmény irritálhatja a szemet és a bőrt. Ha szembe vagy bőrre kerül, azonnal öblítse le bő vízzel és forduljon orvoshoz. Csak szakmai felhasználása ajánlott. 
Gyerekek elől elzárva tartandó!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!