Szűrés

Termék státusza
Kiszerelés
Ár
3 780 Ft - 4 695 Ft

TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Perfect zselék

Perfect zselék 

A Silcare újdonságai a selyemszálakat tartalmazó, egyedülálló formulájú és kiváló minőségű építő zselék, a Perfect zselék. A Silcare termékekre jellemzően ez a zselé is teljes mértékben savmentes.

Különleges összetételének köszönhetően egyszerre vetekszik a porcelán köröm erősségével, valamint a műköröm zselével épített köröm rugalmasságával. Így képes biztosítani azokat a legjobb tulajdonságokat, amelyeket a műkörmöktől általában elvárunk. A Perfect zselék kitűnő megoldást kínálnak a sérült, illetve problémás körmök megszépítésére, a bennük található selyemszálaknak köszönhetően.

Tovább

Az építő műköröm zselék általános tulajdonságai

Az építő műköröm zselék kiváló tulajdonságaiknak köszönhetően hódították meg sokunk szívét. A porcelán műköröm elkészítésekor használt liquidekkel szemben a zselés műköröm elkészülése közben nem kell szenvednünk a kellemetlen szagoktól, mivel a zselék nem kínoznak minket effélével. Ráadásul nagyon könnyű dolgozni is ezekkel a zselékkel, hiszen önterülő tulajdonságuknak köszönhetően nagyon szép felületet képeznek. Mivel csak műkörmös lámpa alatt kötnek meg, ezért nem szorít minket az idő munka közben.  

A műköröm zselével készített körmök nagyon szép és természetes hatást keltenek. Nagyon kellemes érzés viselni őket és nagyon jó a rugalmasságuk, ezért nem jellemző, hogy letörnének. Kiváló tapadás és többféle sűrűség jellemzi őket, mindemellett pedig színes, sőt, egészen különleges fajtákat is találunk közöttük.

A műköröm zselék sokféle színben, formában és kiszerelésben vásárolhatóak meg, köztük megtalálhatod azokat is, amelyek problémás körmökhöz illenek.

A selyemszálak jelentősége 

A selyemszálak nagyszerűen használhatók olyan körmök esetében, amelyek a körömlemez azon részén sérültek meg, ahol még nincs lehetőség arra, hogy egyszerűen csak levágjuk őket. Ilyenkor a selyemszálat a megfelelő előkészítés után a problémás területre helyezve tudunk olyan erősítést adni a saját körömnek, hogy szépen lenőhessen a sérült rész anélkül, hogy fájdalmas érzéssel járna vagy esztétikailag rontaná a megjelenésünket.

A selyemszálakat arra is alkalmazhatjuk, hogy erősebbé tesszük általa a műkörmöket. Gyakorlatilag teljesen láthatatlanul teszi sokkal erősebbé a műkörmöket. És mit tud a selyemszálakat tartalmazó Perfect zselé?

Egyedülálló Perfect zselék selyemszálakkal!

A Silcare Perfect Eurofiber zselék egyedülálló összetétellel rendelkeznek, s eredetileg is tartalmazzák a fantasztikus selyemszálakat. A teljesen savmentes terméket nyugodtan használhatod problémás körmökön vagy akár extra vékony körömlemezen is. Magának a zselének is javítják a szerkezetét, amelynek köszönhető az extra erős, tartós, ugyanakkor rendkívül rugalmas műköröm a folyamat végén, amelyet mindenki szívesen, örömmel fog viselni.

A Perfect zselék elképesztő tapadással és nagyon jó önterülő képességgel rendelkeznek. Kiemelkedő minőségük és a velük való könnyű munka kitűnő építő zselékké teszi őket. Ha szeretnéd, használhatod egyszerre más építő zselével együtt, mivel a Perfect Eurofiber zselék nagyon jól kombinálhatók.

Ha jól megfigyeled, látni fogod az anyagban a benne lévő selyemszálakat, de aggódnod egy percig sem kell, mivel ezek teljesen eltűnnek, láthatatlanná válnak kötés után, pontosan úgy, ahogy az a selyemszálaknál lenni szokott. Használhatsz 36W-os UV lámpát vagy legalább 48W-os kombinált UV/LED lámpát is. Az előbbiben 2 perc, az utóbbiban 30 másodperc kötési idővel számolhatsz. Próbáld ki te is!

Tovább