Szűrés

Termék státusza
Kiszerelés
Ár
2 250 Ft - 4 690 Ft

Kövess minket

TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Pure Line zselék

Pure Line zselék

Megérkeztek a Base One termékcsalád testvérei, az eleganciát és exkluzivitást sugárzó Pure Line építő zselék. A méltán népszerű és jól ismert Base One zselék tulajdonságait találhatod meg bennük, tetszetős, megnyerő csomagolásba bújtatva.

A Pure Line építő zselék prémium minőségű termékek, amelyeket könnyű használni és amelyek tökéletes végeredményt ígérnek. A Pure Line zselékkel gyorsabb és egyszerűbb a munka, amelynek a végén egy tartós, tökéletes tapadású, ugyanakkor rugalmas anyagot kapunk, amely kiemelkedő ellenálló képességgel rendelkezik és még a sárgulás sem fenyegeti.

Tovább

A műköröm zselék jelentősége

A műköröm zselék számos pozitív tulajdonságuk révén váltak az egyik legnépszerűbb műköröm alapanyaggá. A műköröm zselék állagukban sokban hasonlítanak a gél lakkokhoz, könnyű bánni velük, jól terülnek és gyorsan lehet dolgozni velük. A tippes technikához és a műkörömépítéshez is tökéletesen megfelelnek.

Mivel a zselé sokkal rugalmasabb anyagot eredményez, mint a porcelán, ezért a vele készült körmök jobban ellenállnak a mechanikai behatásoknak, kevésbé sérülnek és kevésbé is törnek le. Tartós és szép műkörmök készíthetők a műköröm zselékkel.

A Pure Line építő műköröm zselék

A nagy tapasztalattal és hírnévvel rendelkező Silcare fejlesztette ki azt az újszerű és modern receptet, amelynek köszönhetően megszülettek azok a tartós, gél állagú polimer láncok, amelyek a műköröm zselék között jelenleg az egyik legtökéletesebb anyagot eredményezik. Ezt a kiváló alapanyagot kapjuk meg, ha Base One vagy Pure Line zseléket vásárolunk.

A Pure Line zselék professzionális használatra fejlesztett, prémium minőségű, egyfázisú építő zselék. Sűrűségük közepes, önterülő képességük kiváló, tartós és sárgulás mentes műköröm építésére alkalmasak. A Pure Line építő zselék tökéletesen elfedik a körömlemezt, és abban is segítségünkre vannak, ha a hibákat szeretnénk eltakarni, elrejteni velük. Könnyű kezelhetőség, kiváló eredmények és tulajdonságok, valamint professzionális minőség jellemzi a Pure Line zseléket, mindez pedig szépséges, áttetsző, elegáns csomagolásban érkezik meg hozzád.

A Pure Line zselék: melyiket válaszd?

Az összes Pure Line zselé olyan modern, egyfázisú építő zselé, amely egyszerre rugalmas, tartós és ellenálló műkörmöket eredményez. Hosszútávon sem sárgul el a Pure Line műköröm zselével épített köröm. Közepesen sűrű, önterülő anyagukkal pedig kifejezetten könnyen lehet dolgozni.

A Clear átlátszó, míg a Pure Line Pink egy áttetsző rózsaszín árnyalat. A Pure Line Cover körömágy színű zselé, amely kiválóan elfedi az esetleges hibákat is. A Bianco Estremo pedig telített fehér színével varázsol el, amely tökéletes fedést nyújt a körömlemezen.

Egy igazi különlegesség: a Pure Line Sugar Effect gél

A Silcare Pure Line Sugar Effect gél igazi különlegességnek számít a zselék között. Ezt az egyedülálló zselét kifejezetten azért fejlesztették ki, hogy tökéletes legyen a sugar effect technikához és megkönnyítse számodra a különleges, egyedi díszek megvalósítását.

A Sugar Effect gél egy fehér színű, fixálást nem igénylő UV zselé, amelyet kombinálhatsz porcelánporokkal vagy csillámporral is és bámulatos 3 dimenziós motívumokat alkothatsz meg vele. A kifejezetten vékony, aprólékos díszítő elemeket is szépen, könnyen és gyorsan alkothatod meg vele és igazán részletgazdag díszítést készíthetsz. Ha ezzel a zselével dolgozol, bátran szabad utat engedhetsz a fantáziádnak egy kis ügyességgel, no meg természetesen tapasztalattal szó szerint is csodákra leszel képes!

Tovább