Szűrés

Termék státusza
Kiszerelés
Ár
180 Ft - 5 595 Ft

TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Csiszoló gyűrűk, csiszolófejek

Csiszológyűrűk, csiszolófejek

A csiszológép (a csiszológyűrűkkel és csiszolófejekkel) a műkörmös legjobb barátja: időben és energiában is rengeteget spórolhatsz vele, miközben nem kell lemondanod arról sem, hogy tökéletes eredményeket érj el. A vendégeid elégedettsége garantált, ha a lehető leggyorsabban és legszebben dolgozol. Míg nekik időt spórolsz, közben te is több vendéget vállalhatsz, s ráadásul biztosan elégedett ügyfeleket szerezhetsz.

Az egyszerű papír csiszológyűrűktől és az egyszerűbb csiszolófejektől kezdve a wolfram-karbid csiszolófejeken át a kerámia precíziós csiszolófejekig nálunk mindent megtalálsz.

Tovább
 

Professzionális csiszológyűrűk és csiszolófejek a Nail4U kínálatában

A műkörmökhöz sokféle alapanyag és kellék szükséges: a csiszológépek világa időt, tanulást igényel, hogy minden egyes kiegészítő eszközt, csiszológyűrűt, -fejet és -sapkát pontosan akkor állíts csatarendbe, amikor eljött az ideje. Ehhez tisztában kell lenned azzal, melyiket, mikor tudod úgy használni, hogy a lehető legnagyobb mértékben szolgálja a céljaidat.

A webáruházunk kínálatában megtalálható professzionális eszközök optimális munkavégzést biztosítanak.

Csiszológyűrűk

A csiszológéphez a befogószárral csatlakoztathatod a feladatodnak megfelelő csiszológyűrűt. Ezeknek hatalmas előnye, hogy sokkal kedvezőbb áron tudod megvásárolni őket, mint a csiszolófejeket, cserébe azonban jelentősen nagyobb kopással is számolnod kell. Természetesen a Nail4U csiszológyűrűi tökéletesen ellátják feladatukat, hiszen professzionális használatra, szakmai felhasználásra készültek.

A csiszológyűrű szemcsézettsége finom, durva vagy közepes lehet. A közepessel, valamint a durva szemcsézettségűvel eltávolíthatod a műkörmöket is. Azt javasoljuk, hogy figyelj közben arra, hogy a körömlemezhez közeledve finomabb gyűrűre válts annak érdekében, hogy teljesen kizárhasd a körömlemez sérülését.

Csiszolófejek

A csiszolófej anyaga lehet karbid, kerámia vagy gyémántporral bevont felület is. A karbidot sárgás szín jellemzi, amely hasonlít az aranyhoz. A gyémánt csiszolófej ezzel szemben acélszínű.

Alapvetően elmondható, hogy a karbid csiszolófej hosszabb ideig hozza a tőle elvárt eredményeket, miközben a gyémánt csiszolófej akkor hasznos, ha finomabb munkákat szeretnél megvalósítani.

A hegyes csiszolófejek megoldást jelentenek a nehezebben elérhető területek megfelelő gondozására is, amilyenek például a körömbőr melletti részek is. A kúpos csiszolófej ezzel szemben a hengeres, valamint a hegyes csiszolófejek tulajdonságait ötvözi hatékonyan, feltéve, hogy a vastagabb és a hegyesebb részét külön használod. Előnyös lehet, hogy nem kell cserélgetni a fejeket használat közben.

Francia manikűrhöz az ék alakú csiszolófej dukál, díszítéshez a garvírozófejek lesznek nagy hasznodra. A kerámia csiszolófejek prémium minőséget biztosítanak a zselés vagy porcelán műkörmök eltávolításához.

Csiszolósapkák

Professzionális csiszolósapkáinkat különféle szemcsevastagságban választhatod. Bőrkeményedések, tyúkszemek vagy akár diabéteszes láb pedikűrözésére is kiválóan alkalmasak. Öntisztító képességük révén higiénikus használatot biztosítanak és nem hagynak maguk után mást, mint a selymes és sima bőrt. A bőrmaradványok nem rakódnak le ezeken a csiszolósapkákon, így többször is újra használhatod őket anélkül, hogy különféle tisztítási procedúráknak kellene alávetned. Válaszd te is a professzionális lábápolást!

Nagyon fontos, hogy a minőségi termékek használatával biztosíthatod a professzionális munkamenetet és elérheted azokat az eredményeket, amelyek alapul szolgálnak ahhoz, hogy a műkörmöket és a díszítéseket megvalósíthasd. Az alapok jelentősége megkérdőjelezhetetlen, hiszen egy szépen manikűrözött és pedikűrözött alapon készülhetnek el az igényes és persze szépséges műkörmök, géllakkok és minden más!

Tovább