Kövess minket

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ingyenes szállítás 15.000.-Ft vásárlás felett!!

Elérhetőségeink: +36-20/447-9392 | info@nail4u.hu

Kedvezmények

HŰSÉGPROGRAM és SÁVOS KEDVEZMÉNYRENDSZER

Áruházunkban két féle kedvezményrendszer is működik. Mindkét lehetőség együttesen igénybevehető és érvényesíthető a vásárlások során. 

Sávos kedvezményrendszer SZAKMAI felhasználóknak.
Vásárolj akár 20% kedvezménnyel!!

Használd ki mennyiségi kedvezmény rendszerünket.... Ahogy nő a kosár értéke, úgy csökken a termékek ára.

A kedvezmény mértéke a vásárlási összeg nagyságától függ. Minél nagyobb a vásárlási érték, annál nagyobb a kedvezmény százalékos értéke. Akár 20% kedvezmény is érvényesíthető a kiírt árakból.

A kedvezmény sávok: 

Ezt a kedvezményt Szakmai vásárlóink vehetik igénybe. A kedvezmény, a sávhatárokat elérve automatikusan levonódik a termékek árából, így a kosárban már a kedvezménnyel csökkentett ár lesz látható, illetve az áruházban is a termékek már a kedvezőbb áron lesznek elérhetők. A kedvezmény nem a végösszegből vonódik le, hanem minden esetben a termék árából és csak a teljes árú termékekre érvényes*!! A már akciós termékek árából további akció nem érvényesíthető. A Szakmai vásárlói státuszhoz a regisztrációt követően szükséges a szakmai végzetséget igazoló bizonyítvány bemutatása. A már korábban regisztrált felhasználók is élhetnek a kedvezményes rendszerrel, ha a szakmai igazolást elküldik az info@nail4U.hu e-mail címre. 

(*A kedvezmény a Moyra termékekre és a fertőtlenítőszerekre nem érvényesíthető!)


Hűségprogram

Mindenki számára elérhető pontgyűjtő rendszer. Minden vásárlásnál pontokat lehet gyűjteni, amelyek a következő vásárlások alkalmával lehet majd felhasználni. Minden termék mellett feltüntetésre került, hogy melyik termék megvásárlásával mennyi pontot írunk jóvá. 1 pontnak 1 forint az értéke. A jóváírt pontokat teljesített rendelés után rögzítjük a pontgyűjtő számlákon, amelynek egyenlegét bármikor nyomon lehet követni, bejelentkezés után a "profil" oldalon.
A pontgyűjtő számlán felhalmozott pontok, a következő vásárlás során váltható be.