Kedvezmények

HŰSÉGPROGRAM és SÁVOS KEDVEZMÉNYRENDSZER

Áruházunkban két féle kedvezményrendszer is működik. Mindkét lehetőség együttesen igénybevehető és érvényesíthető a vásárlások során. 

Sávos kedvezményrendszer

Vásárolj akár 20% kedvezménnyel!!

Használd ki mennyiségi kedvezmény rendszerünket.... Ahogy nő a kosár értéke, úgy csökken a termékek ára.

A kedvezmény mértéke a vásárlási összeg nagyságától függ. Minél nagyobb a vásárlási érték, annál nagyobb a kedvezmény százalékos értéke. Akár 20% kedvezmény is érvényesíthető a kiírt árakból.

A kedvezmény sávok: 

A kedvezményeket bármely regisztrált vásárlónk igénybe veheti. A kedvezmény, a sávhatárokat elérve automatikusan levonódik a termékek árából, így a kosárban már a kedvezménnyel csökkentett ár lesz látható, illetve onnantól az áruházban is a termékek már a kedvezőbb áron lesznek elérhetőkA kedvezmény nem a végösszegből vonódik le, hanem minden esetben a termék árából és csak a teljes árú termékekre érvényes!! A már akciós termékek árából további akció nem érvényesíthető.


Hűségprogram

 Minden vásárlásnál pontokat lehet gyűjteni, amelyek a következő vásárlások alkalmával lehet majd felhasználni. Minden termék mellett feltüntetésre került, hogy melyik termék megvásárlásával mennyi pontot írunk jóvá. 1 pontnak 1 forint az értéke. A jóváírt pontokat teljesített rendelés után rögzítjük a pontgyűjtő számlákon, amelynek egyenlegét bármikor nyomon lehet követni, bejelentkezés után a "profil" oldalon.
A pontgyűjtő számlán felhalmozott pontok, a következő vásárlás során váltható be.