Kövess minket

TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
18.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Cégünkről

Gondoltad volna, hogy a keleti népek egészen másként tekintenek a szépség megőrzésére, mint a nyugatiak?
A köröm szépítését, festését már időszámításunk előtt 3000-ben ismerték és művelték Kínában. A körmök díszítéséhez méhviasz, tojásfehérje és gumiarábikum keverékét használták.
Indiában a nők, már időszámításunk előtt az 5. században, egy rovar váladékával, illetve hennával festették körmeiket. Egyiptomban a fáraók másként oldották meg a köröm szépítését. Hosszú, aranyozott pótkörmöket készítettek. Talán ez lehetett a műkörömépítés elődje?

A műkörömépítés népszerűsége az 50-es évektől ível felfelé. Akkoriban a színésznők „vendégkörmöket” ragasztottak a sajátjukra, hogy a kezük kecsesebb és nőiesebb legyen.
Mára ezek a „praktikák”, már feledés homályába merültek.  Ma már a köröm szépítésére teljes iparág fejlődött, korszerű alapanyagokat létrehozva, műköröm építő szakembereket képezve.  
Ahhoz, hogy a műköröm építő szakemberek minőségi, esztétikus munkát tudjanak végezni, rendkívül fontos a megfelelő alapanyag megtalálása.

Mi a Nail4U Webáruházban hiszünk az állatkísérletmentes Silcare márkában, mely által a műkörömépítéshez szükséges alapanyagokat tudjuk minőségi formában kínálni vásárlóink számára. Legfőbb célunk, hogy vásárlóink számára minőségi, ugyanakkor elérhető árú termékeket biztosítsunk a Silcare márka által. Ez a lengyel márka kiválóan megállja helyét a piacon fellelhető egyéb márkák mellett az ár-érték arány versenyben. Ezért szeretnénk Magyarországon is, széles szakmai körben megismertetni a Silcare alapanyag előnyeit, sokoldalúságát és kiváló minőségét. Kiemelten fontosnak tartjuk a piacon fellelhető termékek közül kiemelni a Silcare, állatkísérlet mentes márka valódi értékét.  A Silcare minőséget biztosít mindazok számára, akiknek fontos az ápolt, festett köröm.
A Nail Island Kft. 2016-ban alakult a lengyelországi Silcare cég hivatalos viszonteladó partnereként.

Mára már több kíváló minőségű Lengyelorszából importált műköröm alapanyag márka megtalálható kínálatunkban. 

Célunk a körmös szakemberek számára, webshopunkban egy biztos helyet garantálni, ahonnan gyors szállítással, könnyedén elérhetik a manikűrözéshez, körömépítéshez és pedikűrözéshez szükséges alapanyagok sokaságát. Törekszünk arra, hogy az általunk kínált Silcare termékek minél szélesebb körben ismerté váljanak, ezzel is bizonyítva a márka sokoldalúságát és minőségét. Az általunk kínált termékek mindegyike a kiváló minőség zálogát képezik, melyek azt hivatottak szolgálni, hogy minél több hölgy részére igényes, mai trendeknek megfelelő ápolt körmöket biztosítson.

A webáruházunkban kapható termékek több mint 90%-a a Silcare cég terméke. Tekintettel arra, hogy Ők sem gyártják minden termékcsoport minden termékét, így ami a Silcare cég termékpalettájáról hiányzik, azt más gyártók hasonlóan kiváló minőségű termékeivel pótoljuk, így biztosítva a széles termékkínálatot vásárlóink számára.