10in1 Revolution Hybrid Gel, Clear

10in1 Revolution Hybrid Gel, Clear

10in1 Revolution Hybrid Gel, Clear forradalmian új hibrid gél, mely 10 nagyszerű tulajdonságot magába foglaló termék. A gyenge és törékeny körmök megerősítésére, körmök kialakítására vagy a körmök meghosszabbítására, illetve újraépítésére használható. Alkalmazható önmagában vagy alapként gél lakk alá. 2 színben kapható: átlátszó és világos rózsaszín. A termék mindenféle körömre, még a nagyon gyenge körmökre is használható. Használatával minden gél lakk kivételesen hosszú ideig marad a körmön. Pótolhatatlan, innovatív, forradalmi termék! A 10in1 Revolution Hybrid Gel, Clear tulajdonságai, lehetőségei:

  • 1. Alap - tökéletesen alkalmas gél lakkok alapjaként.

  • 2. C ív kialakításaa közepes sűrűségnek és a tökéletes önterülő tulajdonságoknak köszönhetően, jól működik a c ív kialakításához, az egyenlőtlenségek kitöltéséhez vagy a lenövés feltöltéséhez.

  • 3. Hosszabbítás - a termék megfelelő tixotrópiája lehetővé teszi a körömlemez könnyű meghosszabbítását sablonnal.

  • 4. Mechanikai és termikus ellenállás - a termék tökéletes mechanikai tulajdonságokat mutat a kikeményedés után. Nem érzékeny a hőmérsékletre, ennek köszönhetően a kialakított köröm megőrzi alakját és keménységét, valamint rendkívül tartós.

  • 5. Top - használható fedő rétegként is.

  • 6. Erősítés - fizikailag erősíti a körmöt egy kemény bevonat létrehozásával, amely megvédi a körömlemezt a külső hatásoktól.

  • 7. természetes hidrolizált α-keratin

  • 8. Aminosavak

  • 9. Ásványok

  • 10. Vitaminok

Aminosavak, ásványi anyagok és vitaminok, amelyeket a búzacsíra kivonat és a sörélesztő kivonat tartalmaz.
Használata:
- Alapként: Vékony réteget kell alkalmazni a természetes körömlemezre, majd megköttetni min. 36W-os UV/LED lámpa, vagy LED-lámpa segítségével. A körömhosszabbításhoz egy vékony réteg, majd két vastagabb réteg alkalmazása ajánlott.
- Fedőként: Vékony réteget kell alkalmazni az elkészített köröm tetején, majd megköttetni min. 36W-os UV/LED lámpa, vagy LED-lámpa segítségével. A kötési idő a mindkét esetben a használt lámpának a teljesítményétől függően kb. 1 perc.

 

Kiszerelés:
15ml
Használható:
Gél lakk alapnak, vagy bármilyen anyagnál fedő rétegnek
Kötése:
UV/LED vagy LED lámpában
Kötési ideje :
1 perc
Konzisztenciája:
Sűrű
Tulajdonsága:
rugalmas, fixálást igényel
Várható kézbesítés ideje :
2020.09.28
Szállítási költség :
990.-Ft-tól, vagy akár INGYENES.
2 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 25 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Vélemények
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!