TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Bionessa professzionális bőrfeltoló-kaparó

Bionessa professzionális bőrfeltoló-kaparó
Bionessa professzionális bőrfeltoló-kaparó
Bionessa professzionális bőrfeltoló-kaparó
Bionessa professzionális bőrfeltoló-kaparó
Bionessa professzionális bőrfeltoló-kaparó
Bionessa professzionális bőrfeltoló-kaparó
Bionessa professzionális bőrfeltoló-kaparó
Bionessa professzionális bőrfeltoló-kaparó

Bionessa professzionális bőrfeltoló-kaparó

A Bionessa professzionális bőrfeltoló-kaparó a a tökéletes manikűr szem előtt tartásával készült. A kutikula előkészítése a körömépítési eljárás egyik legfontosabb szakasza, ezért is olyan fontos a tökéletes bőrfeltoló kiválasztása.

Bővebben
Kézbesítés :
2022.10.11
Szállítási költség :
1100.-Ft-tól
Raktáron
3 495 Ft

Részletek

A tökéletesen előkészített kutikulák pozitív hatással vannak a köröm megjelenésére és esztétikájára, valamint a manikűr végső hatására. A bőrfeltoló a legjobb minőségű sebészeti acélból készült, amelyet szilárdság és keménység jellemez. A Bionessa bőrfeltoló-kaparó kézzel lett kifejlesztve, minden részletre odafigyelve. Az eszköz két különböző hegye biztosítja a sokoldalú használatot. Tökéletesen illeszkedik minden kézhez, karcsú és ergonomikus formájának köszönhetően garantálja a legmagasabb munkakényelmet.

Bionessa professzionális bőrfeltoló-kaparó jellemzői:
- a ferde munkaél hossza 7 mm (+/- 0,5 mm),
- a lekerekített munkaél szélessége 7 mm (+/- 0,5 mm),
- a teljes hossz 130 mm (+/- 1 mm),
- nyélvastagság 5 mm (+/- 0,5 mm),
- kézzel élesített élek,
- matt és polírozott felület,
- sebészeti acélból készült,
- autoklávban történő fertőtlenítésre és sterilizálásra szánt termék.

A Bionessa eszközök megfelelő használata és tárolása:
A szerszámokat csak arra a célra használja, amelyre azokat készítették. A szerszámokat mindig úgy tárolja, hogy a pengék felfelé nézzenek ne ejtse le vagy ütögesse, nehogy megsérüljenek a vágóélek. Tárolja a szerszámokat száraz helyen és erre a célra szolgáló csomagolásban. A helyiség levegőjének száraznak kell lennie, és a szerszámokat nem szabad fóliában tárolni. Ez korlátozza a levegő hozzáférését, és vízgőz kondenzációt generálhat, ami nagyon káros az acélra. A szerszámokkal nagyon óvatosan kell bánni. Néhány mechanikai sérülés szabad szemmel láthatatlan. A pengék, hegyek és mechanizmusok különös gondosságot igényelnek.

A Bionessa szerszámok megfelelő karbantartása:
Ne feledje, hogy a megfelelő tisztítási, fertőtlenítési és sterilizálási folyamatot minden alkalommal el kell végezni a szerszámok használatakor.

Tisztítás:
A szerszámokat kefével alaposan tisztítsa meg a portól, szövettől, körmöktől vagy bőrmaradványoktól. Ezután öblítse le a műszereket desztillált vízzel. (Használjon desztillált vizet a tisztításhoz, hogy elkerülje a szerszámok elszíneződését és rozsdásodását. A csapvíz ásványi anyagokat tartalmaz, amelyek lerakódhatnak a műszereken, és hátrányosan befolyásolják a sterilizáló hatást.)

Fertőtlenítés:
A fertőtlenítést fertőtlenítő készítménnyel vagy oldattal töltött edényben, vagy ultrahangos tisztítóban, erre a célra szolgáló készítmények felhasználásával lehet elvégezni. Ne feledje, hogy az eszközök teljesen elmerülnek az oldatban. A fertőtlenítés után távolítsa el az eszközöket, és hagyja teljesen megszáradni. (A tisztító/fertőtlenítő oldatokat az elkészítési tájékoztatóban leírtak szerint kell elkészíteni. Különösen javasoljuk az oldat koncentrációjának betartását – ennek higiéniai és gazdasági következményei is vannak. A túl magas koncentráció károsíthatja a szerszámokat, míg a túl alacsony koncentráció nem fertőtleníti a kiválasztott mikroorganizmusokat.)

Sterilizálás:
A műszerek sterilizálása autoklávban történik. Az ajánlott sterilizálási módszer a túlnyomásos gőzsterilizálás 134 °C-on (nem haladhatja meg a 200 °C-ot). A sterilizálási folyamatot a sterilizálandó eszközön feltüntetett utasítások szerint kell végrehajtani. Ne felejtsen el kinyitni minden eszközt, hogy a műszer minden eleme sterilizálva legyen. Sterilizálás előtt speciális készítménnyel kenje be a szerszámok mozgó mechanizmusait. Gőzsterilizáláshoz vízoldható kenőanyag használatát javasoljuk.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!