TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Gyakorlólap díszítő mintákhoz

Gyakorlólap díszítő mintákhoz
Gyakorlólap díszítő mintákhoz
Gyakorlólap díszítő mintákhoz
Gyakorlólap díszítő mintákhoz
Gyakorlólap díszítő mintákhoz
Gyakorlólap díszítő mintákhoz

Gyakorlólap díszítő mintákhoz

A Gyakorlólap díszítő mintákhoz, a minták, az egyenes vékony vonalak és a különböző díszítések gyakorlására szolgáló, speciálisan előkészített munkalapok, amelyeknek köszönhetően könnyedén megtanulhatod a bonyolult dekorációk tökéletes kivitelezésének titkát, a körömdíszítés legdivatosabb és legmodernebb dekorációira és újdonságaira koncentrálva. 

Bővebben
Kiszerelés :
12db
Kézbesítés :
2022.10.10
Szállítási költség :
1100.-Ft-tól
Raktáron
2 250 Ft
Egységár: 188 Ft/db

Részletek

A Gyakorlólapok újra felhasználhatok, így a mintát tetszőleges számú alkalommal gyakorolhatod és törölheted le! Ne felejtsd el, hogy UV fény nem érheti, mert különben nem fogod tudni eltávolítani a felületről. 

A készlet 12 db gyakorlólapot tartalmaz 4 tematikus blokkban. Megtalálod közöttük a művészi rajz alapjait, a csipke mintákat, a geometriai díszítéseket. Mindegyikük sokféle tervezésű, különböző haladási szinteken! Ha szeretsz tanulni és bővíteni tudásod, a gyakorlólapok a Te számodra készültek. Mostantól már a legösszetettebb és a legbonyolultabb minták sem jelentenek kihívást számodra! 

Uralni fogja a kezed és annak remegését. Megtanulod az anyag felvételének, az ecset vezetésének és az anyag felvitelének titkait. A lapok a legmodernebb dekorációkat is tartalmazza, amelyeket késztermékként adhatsz hozzá szolgáltatásaidhoz! 

Gyakorolj a saját tempódban és olyan gyakran, amilyen gyakran csak szükséges. Ezek a lapok egy életre szólnak! A festő zselével való díszítés után töröld le a gyakorlólapot egy száraz pamut törlővel vagy enyhén nedves tisztítószeres kendővel. 

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!