Szűrés

Termék státusza

Kövess minket

TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
18.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Műszempilla

Műszempilla

A szem a lélek tükre - szokták mondani, a pillantás pedig rendkívül beszédes. Így aztán egyáltalán nem meglepő, hogy virágzását éljük a szempillák szépítésének. Pedig már az ókori Egyiptomban divat volt sötét kontúrral kiemelni a tekintetet, s talán nem is hinnéd, de előbb a férfiak kezdték el ily módon csinosítani magukat, s csak később lett az előkelő hölgyek kedvelt szépítő trükkje. Az első műszempillák a filmipar fellegvárában, Hollywoodban látták meg a napvilágot, ugyanis egy színésznő viselt ilyesmit elsőként.

Tovább

Mára már nem csupán a gazdagok és szépek kiváltsága, hogy műszempillák segítségével tegyék még ellenállhatatlanabbá pillantásukat, hanem bárki számára elérhetőek. Kezdetben ugyan még emberi hajból készültek ezek, mára már a fantasztikusan modern technikának köszönhetően a hatalmas szempillák sem késztetnek arra, hogy laposan, álmosan pislogjunk tőlük.

Mit adnak a műszempillák, ami miatt ennyire népszerűek?

Egy-egy hosszabb sorozatban megváltoznak a szereplők, ahogy halad a történet. Az egyik kedvencünk az Egyszer volt, hol nem volt…, ami egy mesebeli világ és a valóságos világ történetét meséli el, egymással párhuzamosan haladva, s a jelmezkészítők előszeretettel játszadoztak a szempillákkal annak érdekében, hogy kifejezzék a szereplők fejlődését vagy erősítsék mesebeli attitűdjüket.

Például ahogy a főhősnő, aki egyébként a mesebeli Hófehérke lánya, s nagyon is evilági, nos, ahogy ő felfedezi és egyre inkább elfogadja mesebeli származását és ezt a párhuzamot, úgy válnak egyre csábosabbá a szempillái is. Miért is érdekes ez? A műszempillákkal kifejezhető saját játékosságunk, “hercegnőségünk”, bájunk, s komoly változás érhető el a külsőnkben anélkül, hogy hatalmas áldozatokat vállalnánk. Érdemes próbálkoznod vele!

Milyen előnyökkel jár a műszempillák viselése?

Az első és legfontosabb előnyük, hogy úgy érhetsz el viselésük által jelentős változást, hogy azok közben igazán természetesnek tűnnek. Manapság nagy divatja van a sminknek, ami úgy szépít, hogy nem látszik sminknek. Ugyanígy nagyon keresett a természetes hatású műszempilla, ami kiemeli a tekintetet anélkül, hogy mesterkéltnek tűnne. Ráadásként nem kell aggódnod az elmosódott szempillaspirálod miatt sem, és a nyaraláson is ez adja majd meg a legjobb alapot a tökéletes képekhez, amik műszempillával akár nyugodtan készülhetnek a medencében is.

Nagyon hosszú időn keresztül képesek támogatni abban, hogy minél tökéletesebb lehessen a megjelenésed. Akár 4 hétig is bírják a strapát, ha nagyon jól vigyázol rájuk és megfelelően ápolod őket.

Amikor időszűkében vagy, legyen ez átmeneti, több munka miatt vagy állandó, akár a munka, akár a család miatt, de az is lehet, hogy csak igazán szereted élvezni az életet - akármi is az ok, ami miatt kevesebb időt töltenél azzal, hogy a mindennapi megjelenésed tökéletes legyen, a műszempilla tökéletes társad lesz ebben a törekvésedben.

Kiknek javasolt hát a műszempilla?

Ha világos szempilláid vannak, vagy rövidek és vékonyak, egyenesen megdöbbentő különbséget érhetsz el, ha a műszempillákat választod.  

Ha a bőröd érzékeny, s ezért csak ritkábban szeretnéd sminkelni, a műszempilláknak hála, ezt is bátran megteheted, hisz valójában olyan szépen öltözteti az arcod, hogy a smink kevésbé lesz elengedhetetlen.

Minőségi termékeinkkel a szépségedet támogatjuk. Műszempilláinkat mindenkinek javasoljuk, akinek fontos a megjelenése és úgy érzi, itt az ideje, hogy tegyen egy apró lépést, amivel hatalmas változtatásra lesz képes.

Tovább