TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

NTN Clear Gel 15g

NTN  Clear Gel 15g
NTN  Clear Gel 15g
NTN  Clear Gel 15g
NTN  Clear Gel 15g
NTN  Clear Gel 15g
NTN  Clear Gel 15g

NTN Clear Gel 15g

Az NTN Clear Gel 15g kiváló tulajdonságokkal rendelkező, közepesen sűrű zselé, amely a felhasználás szempontjából könnyű, és egyszerű használatot eredményez. Állagának, önterülő tulajdonságának köszönhetően használat magas munkakényelmet biztosít. Nagyon tartós és rugalmas zselé, ideális köröm megerősítéshez, illetve tipes és sablonos technikához egyaránt. Használata ajánlott akár kezdő, akár tapasztalt felhasználók részére. 

Bővebben
Kötése :
UV vagy LED lámpában
Kötési ideje :
2 perc
Tulajdonsága :
Önterülő
Kézbesítés :
2022.09.28
Szállítási költség :
1100.-Ft-tól
Raktáron
2 180 Ft
Egységár: 145 Ft/g
Konzisztenciája :
Mennyiségi kedvezmény:
1+  db
-
2 180 Ft/db
3+  db
-5%
2 071 Ft/db
5+  db
-10%
1 962 Ft/db

Részletek

Az NTN Clear Gel közepesen sűrű viszkozitású anyag, mely könnyű felhasználhatóságot eredményez. Pontos építésnél és optimális mennyiségű anyag felhasználásnál reszelést alig igényel. Nagyon tartós és rugalmas anyag, erős tapadással. Egy fázisú zselé. Minden más típusú zselével kompatibilis, ezekkel bátran kombinálható. UV és LED lámpában térhálosodik. A kötés létrejöttét követően, a felületén megjelenő kohéziós réteget cleaner segítségél tudjuk letörölni. A tisztitást követően felülete ragyogóan fényes marad. 

Kifejezetten szakemberek számára előállított termék. Néhány esetben allergiás reakciót válthat ki. A készítmény irritálhatja a szemet és a bőrt. Ha szembe vagy bőrre kerül, azonnal öblítse le bő vízzel és forduljon orvoshoz. Csak szakmai felhasználása ajánlott. 
Gyerekek elől elzárva tartandó!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek