Kövess minket

TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
18.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

NTN Gumi alap

5 (1 vélemény)
NTN Gumi alap
NTN Gumi alap
NTN Gumi alap
NTN Gumi alap

NTN Gumi alap

5 (1 vélemény)

Az NTN Gumi alap egy innovatív termék, amely a nagyon sérült és vékony körömlemezhez lett kifejlesztve. Ez a nagyon rugalmas építési alap, nagyszerű megerősítést és védelmet nyújt a sérülésekkel szemben. Használható a köröm felépítéséhez, megerősítéséhez, hosszabbításához. 

Bővebben
Kiszerelés :
5g
Használható :
Gél lakk alapnak
Kötése :
UV vagy LED lámpában
Kötési ideje :
2 perc
Konzisztenciája :
Sűrű
Tulajdonsága :
Extra rugalmas
Kézbesítés :
2022.07.08
Szállítási költség :
1100.-Ft-tól
Raktáron
1 550 Ft
Egységár: 310 Ft/g

Részletek

Az NTN Gumi alap rendkívül rugalmas, tökéletesen együttműködik a természetes körömlemezzel és megakadályozza a lakkok repedezését, felválását. Közepesen sűrű állagának köszönhetően, kényelmes munkát biztosít. Használatával könnyen elkerülhető, hogy az anyag körömsáncba kerüljön. Könnyedén kialakítható vele a megfelelő forma, kiegyenlíthetőek a szabálytalanságok, a felületi hiányok, amelyet az önterülő tulajdonságának köszönhetően érhetünk el. Eltávolítása csiszolással vagy aceton alapú leoldó folyadék segítségével lehetséges.

Kötése 36 W-os UV/LED lámpában, 60 másodperc. A lámpában való kikeményedés után egy második, vastagabb építőréteget viszünk fel, amely lehetővé teszi a c-ív felépítését.  A szín használata előtt az alapot nem kell letörölni. A diszperziós réteg növeli a gél lakk tapadását és megakadályozza a rétegvesztést.

Kifejezetten szakemberek számára előállított termék. Néhány esetben allergiás reakciót válthat ki. A készítmény irritálhatja a szemet és a bőrt. Ha szembe vagy bőrre kerül, azonnal öblítse le bő vízzel és forduljon orvoshoz. Csak szakmai felhasználása ajánlott. 
Gyerekek elől elzárva tartandó!

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(1 vélemény)
Aranka
2022.03.07
Nagyon szuper