Szűrés

Termék státusza
Kiszerelés
Konzisztenciája
Ár
2 220 Ft - 6 445 Ft

Kövess minket

TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Nail4U Architectonic HYPOALLERGENIC Gél

Nail4U Architectonic HYPOALLERGENIC Gel

Teljes Nail4U Architectonic HYPOALLERGENIC Gel kínálatunkkal ezen az oldalon várunk! Napjainkban szinte népbetegséggé vált az allergia! Anélkül, hogy ennek konkrét okait kutatnánk, segíteni szeretnénk azoknak, akik egyes műköröm alapanyagokra, pontosabban a bennük található egyes összetevőkre is érzékenyek. Ebben a szellemben születtek meg a hypoallergén műköröm zselék!

Ezek a hypoallergén termékek a leggyakoribb problémát okozó összetevőket mellőzve készültek, ezért a legtöbb reakciót elkerülheted, ha közülük választasz! Nézd meg kínálatunkat!

Tovább

Nail4U Architectonic HYPOALLERGENIC Gel 

A Nail4U Architectonic HYPOALLERGENIC Gel termékcsalád közös jellemzője, hogy azoknak szeretne lehetőséget, esélyt kínálni arra, hogy nekik is csodálatos műkörmeik lehessenek, akik a hagyományos műköröm zselékkel szemben, illetve azok alkalmazása vagy viselése közben már allergiás tüneteket észleltek magukon.

Milyen allergiás tünetek fordulhatnak elő, ha műköröm alapanyagról van szó?

A leggyakoribb panasz a kipirosodott és/vagy viszkető, esetleg érzékeny bőr a körömlemezek, illetve az ujjbegyek területén. Sajnos nagyon gyakori, hogy ilyenkor - ha nem kerül a műköröm azonnali eltávolításra - akár ekcémás tünetek, sőt, akár hámló bőr is kialakul.

Mi a teendő, ha allergiás reakciót észlelünk?

Mint minden allergia esetén, itt is elsőként el kell távolítani azt az anyagot, ami a tünetet okozza, azaz sajnos meg kell szabadulnunk a körmöktől. Ezenfelül érdemes megvárni, amíg minden tünetünk teljesen elmúlik, aminek két oka is van. Az egyik, hogy a reakcióban lévő terület túlságosan érzékeny, s ilyen állapotban akár olyan allergiák is fellángolhatnak, amelyek egyébként elkerülhetőek lennének.

A másik ok a pihentetésre, hogy szükséges megvárni a tünetek teljes elmúlását, ha biztosan meg akarjuk állapítani, hogy a pillanatnyi tüneteket mi okozza. Egy új alapanyag kipróbálása esetén nehéz eldönteni, hogy a már korábban elkezdődött reakció zajlik le éppen, vagy már új problémával állunk szemben, és az új körmöt is inkább le kellene szedni.

Ha biztosra szeretnénk menni, mindenképpen várjuk meg a teljes gyógyulást!

Nail4U Hypoallergenic Graphen Pro Base és Pro Top

Ez a termékünk is hypoallergén, azaz nem tartalmazza a legtöbbször allergiát okozó összetevőket. Melyek ezek? A HEMA, a DI-HEMA, a formaldehid, valamint a toluol. Ha ilyen termékekkel dolgozol, amelyek mentesek ezektől a káros anyagoktól, akkor az allergia megjelenésének valószínűsége drámaian csökkenni fog!

Nagyon fontos, hogy egyébként is javasolt ilyen kímélő alapanyagok használata azoknál, akiknek érzékeny a körme, valamint azoknál is, akik hajlamosak az allergiás reakciókra. Plusz egy jó tanács: mindig nagyon figyeljünk oda arra, hogy az anyagok rendesen megkössenek! Ha ez nem valósul meg megfelelően, akkor az egészen biztos, hogy különböző problémákhoz fog vezetni!

Nail4U Architectonic Hypoallergenic Gel

Ezek a zselék Still pink, Total cover, Hi cover, valamint Stay Clear kivitelben érhetők el. Ahogy a termékcsalád többi tagjára, rájuk is igaz, hogy hypoallergén termékek. Gyönyörű kezek és persze körmök alkothatók a felhasználásukkal, ráadásul úgy, hogy az allergiának még a lehetőségét is minimálisra csökkentjük.

Az anyaguk sűrű és formatartó, s elkerülhetjük vele a sárgulást is! Nagyon jól ellenáll a sérüléseknek! Akár négy héten keresztül nem lesz más teendőd, mint gyönyörködni az extra tartós és csodálatos körmeidben! Válassz te is ezek közül a hypoallergén műköröm zselék közül, és élvezd a gyengéd gondoskodást, valamint a csodás végeredményt!

Tovább