Szűrés

TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Műköröm porcelán

Műköröm porcelán 

A Silcare - Műköröm Webáruház elkötelezett a hölgyek szépségének kivirágoztatásában. Éppen ezért a legmagasabb minőségű termékekkel garantáljuk számotokra, hogy vágyaitok, elképzeléseitek valóra válhassanak. Kiváló minőség, exkluzív megjelenés, ugyanakkor kedvező árak várnak nálunk. Csábító kezek és csodás körmök: a műköröm alapanyagok közül a műköröm porcelán alapanyag népszerűsége továbbra is töretlen. Tartóssága, szépsége miatt sokan választjuk a prémiumminőségű porcelánt, hiszen számtalan előnyös tulajdonsággal és csodaszép végeredménnyel örvendeztet meg minket.

Tovább

A szépség ápolása rengeteg pozitívumot ad nekünk, növeli önbizalmunkat, elégedettségünket és magabiztosságunkat. Ezen tulajdonságok pedig növelik esélyeinket a sikeres társas kapcsolatokra, és végső soron a munkánkban elérhető sikerekre is abszolút pozitív hatással van a magabiztosság és az önbizalom. Így a szépségünkbe fektetett idő, energia és pénz sokszorosan megtérül számunkra. Kifejezetten kedvező árakkal és az elérhető legmagasabb minőségű, professzionális felhasználásra készült termékekkel támogatunk, hogy elérhesd ezeket a célokat.

Ugyan a zselés műköröm alapanyag betörése a műkörömépítés piacára kezdetben zajos sikerekkel járt, ám a porcelán alapanyagot nem tudta sem kiszorítani, sem háttérbe szorítani. Ez nem véletlen. Számtalan olyan eset adódik, amelyekben a zselés alapanyag nem jó választás, hiába rendelkezik az is számtalan előnnyel.

Válaszd a műköröm porcelánt!

Először is, ha neked tökéletesen bevált a porcelán alapanyag, szépen tudsz dolgozni vele, és rengeteg tapasztalatot szereztél már az alkalmazása közben, amelyeknek hála az esetleges hibákat tökéletesen el tudod kerülni, akkor nincs okod váltani. A prémium műköröm porcelán alapanyaggal tökéletes és gyönyörű műkörmeid lehetnek.

A zselés műköröm alapanyag sajnos egyes esetekben allergiás reakciókat okozhat. Amennyiben hajlamos vagy az érzékenységre, és már bevált a porcelán nálad, akkor nem érdemes a zseléssel próbálkoznod. Ha kipróbáltad a zselés alapanyagot és allergiás reakcióid voltak, akkor szintén a porcelán alapanyag lesz számodra a megfelelő választás.

Ha a zselés műköröm felválik a körmödről, akkor is a porcelán lesz a tuti befutó. Ha pedig vékony és érzékeny körmeid vannak, amelyek nem szeretik a lámpázást, akkor a megfelelő porcelán választásával elkerülheted a lámpát.  

Amikor csak rövid távra szeretnél műkörmöket, akkor is a porcelán lesz a jobb választás, hiszen oldhatóságának köszönhetően könnyedén el lehet távolítani. Emiatt a tulajdonsága miatt a reszelés elkerülhető, tehát ha utálod a reszelést, akkor a műköröm porcelán alapanyag lesz a te tuti befutód.

Prémiumminőségű porcelánporok és liquid

Építő porcelánporainkkal extra tartós körmeid lehetnek, amelyek gyorsan száradnak és könnyű velük dolgozni. Nagyon jól formálhatóak és nem sárgulnak. Teljes köröm építéséhez, de töltéshez és javításhoz is kiváló alapanyag!

Levegőre száradó liquidjeink között lassú, közepes és gyors reakcióidejűt is találsz, így a saját munkatempódnak megfelelőt tudsz választani.  

Kiváló minőségű színes porcelánporaink segítségével valóban intenzív színeket érhetsz el, amelyek száradás után is tökéletesen megmaradnak, nem halványulnak el. Ezek a porok is mentesek minden káros anyagtól, ezért bátran használhatod őket és a sugar effect technikához is tökéletesek lesznek! Gyönyörű élénk és tartós díszítést kapsz eredményként, ha ezeket használod.

A nálunk kapható elemek segítségével egy tökéletes professzionális porcelánrendszert állíthatsz szolgálatodba!

Fontos! A színek csak tájékoztató jellegűek. A képernyő típusától függően, illetve az egyedi beállítások miatt a megjelenített színek az eredeti színektől eltérő lehet. Az esetleges eltérések miatt felelősséget nem vállalunk!

Tovább