Szűrés

Termék státusza

Kövess minket

TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
18.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Színes porcelán porok

Színes porcelánporok

A színes porcelánporok tökéletesek minden porcelán műköröm építő rendszerhez. A nálunk kapható professzionális minőségű Silcare színes porcelánporok - a Silcare márkához hűen - minden káros adalékanyagtól mentesek. Az intenzív színek tartósak, nem veszítenek erejükből, s nem változik meg árnyalatuk sem. Sem a liquiddel való keveredés során, sem a teljes száradást követően. 

Színes porcelánporainkat kifejezetten ajánljuk a méltán népszerű sugar effect technikához is, továbbá használatukkal elérhetővé válik az igazán tartós és gyönyörű körömdíszítés.

Fontos! A színek csak tájékoztató jellegűek. A képernyő típusától függően, illetve az egyedi beállítások miatt a megjelenített színek az eredeti színektől eltérő lehet. Az esetleges eltérések miatt felelősséget nem vállalunk!

Tovább

A műkörömépítés örök kérdése

Habár örök vita tárgya, hogy melyik technikával jobb műkörmöt építeni, a porcelán műkörmök népszerűsége mindmáig töretlen. Abban azonban mindenki egyetért, hogy minőségi műköröm alapanyagok, valamint professzionális eszközök nélkül nem érhető el a kívánt végeredmény. Hiszen mindenki tökéletes és tartós műkörmöket szeretne, s ennél kevesebbel nem is érdemes megelégedni.

A prémium porcelán műköröm alapanyagok alkalmazásával ez az álom elérhetővé válik, miközben a leggyakoribb allergiás reakciók is elkerülhetőek. A porcelán műköröm a tuti befutó akkor is, ha vékony körömlemezre építünk műkörmöt, hiszen a levegőre száradó liquidek használatával elkerülhetjük a lámpa okozta égető érzést az erre érzékenyeknél.

Ráadásul a porcelán műköröm oldható, így nem lesz szükség reszelésre, s tetszés szerint akár rövid távra vagy akár csak egy alkalomra is tökéletes kiegészítőd lehet.

A porcelán műköröm építése

A műkörömépítéshez használt porcelánporokat liquid folyadékkal keverjük, amelyek között lassan és gyorsan száradó, vagy akár kevésbé szagos változatokat is találsz. TIP-es vagy sablonos módszerrel is dolgozhatsz, polírozás vagy fényzselé alkalmazásával pedig szép fényt kölcsönözhetsz neki. Az egyetlen nehézség az lehet, hogy a folyadék és a por arányára nagyon vigyázni kell, túl sok vagy túl kevés port használva sem kapsz megfelelő eredményt, ezért a mennyiségre mindig nagyon figyelj. Színes poraink nagyon finom, apró szemcsézettségének köszönhetően jól reagálnak a liquiddel, ami így szépen teríthető, könnyen kezelhető anyaggá válik. A porcelánporok összetételének köszönhetően tökéletesen tapadó és tartós műkörmöket kapsz végül.

Silcare The Garden of Colour - színes porcelánporok

A Silcare termékek állatkísérletek nélkül fejlesztett, a leggyakoribb allergiás reakciókat okozó anyagokat elkerülő professzionális termékcsalád, amely mind minőségében, mind népszerűségében vezető szerepet tölt be a műköröm alapanyagok piacán, de egyéb kéz- és lábápolási, valamint szépítő alapanyagokkal is csábítja a vásárlókat. 

A Silcare The Garden of Colour színes porcelánporok is mentesek a leggyakrabban allergiát okozó, káros adalékoktól, például nem tartalmaznak folyékony monomert, sem MMA-t. Nagyon könnyű velük dolgozni, mivel felhordásuk egyszerű, és nem folynak szét a köröm felületére helyezve sem. Maximális tapadást érhetsz el velük, miközben a szín intenzitása sem csorbul. Fedőképességük magas, a színek erőteljesek, ragyogóak. 

A Silcare The Garden of Colour színes porcelánporok használatával megalkothatod a saját, tökéletesen működő porcelán műköröm rendszeredet, miközben elkerülöd az egészségedre káros alapanyagokat és tökéletes, tartós műkörmöket készítesz. Kezdő körmösként is könnyen dolgozhatsz vele, a sikerélménynek köszönhetően pedig biztosan kedvet kapsz ahhoz is, hogy a színes porcelánporokkal való díszítésnek vagy a különleges hatást nyújtó sugar effect technikának a megtanulásába is lelkesen belefogj. Válaszd hát bátran Silcare porainkat, és nem fogsz csalódni!

Fontos! A színek csak tájékoztató jellegűek. A képernyő típusától függően, illetve az egyedi beállítások miatt a megjelenített színek az eredeti színektől eltérő lehet. Az esetleges eltérések miatt felelősséget nem vállalunk!

Tovább