TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Nail4U Primer Bonder, Prémium!

Nail4U Primer Bonder, Prémium!

Nail4U Primer Bonder, Prémium!

A Nail4U Primer Bonder, prémium minőségű, savmentes, tapadást elősegítő primer folyadék. Használata a Nail Prep előkészítő folyadék után szükséges. Felvitelét követően a teljes száradást megvárva lehet rá építeni. Rendkivűl erős tapadást biztosít.

Bővebben
Kiszerelés :
11ml
Tulajdonsága :
Savmentes
Kézbesítés :
2022.09.27
Szállítási költség :
1100.-Ft-tól
Raktáron
1 200 Ft
Egységár: 109 Ft/ml

Részletek

Tulajdonságai:
- Savmentes termék
- Gyorsan szárad
UV lámpa használat nélkül alkalmazandó, levegőn száradó termék. A teljes száradást szükséges megvárni, mielőtt a műköröm alapanyagok használatát megkezdenénk. Elengedhetetlen termék a műköröm építés során! Fellevegősödés és különböző tapadási problémák kiküszöbölésére szolgál. 

Figyelem! Alacsony hőmérsékleten történő szállítás során a savas és savmentes alapozók megfagyhatnak, de ez az állapotváltozás nem befolyásolja a termék minőségét, így az nem veszít tulajdonságaiból. Ha kristályos, fagyott állapotban érkezik hozzád a termék az üveget szobahőmérsékleten kell tartani, és szükséges megvárni, amíg a folyadék visszaáll a megfelelő folyékony állapotba. Soha ne csavard le az üvege kupakját, ha az alapozó folyadék fagyott állapotú. 

Kifejezetten szakemberek számára előállított termék. Néhány esetben allergiás reakciót válthat ki. A készítmény irritálhatja a szemet és a bőrt. Ha szembe vagy bőrre kerül, azonnal öblítse le bő vízzel és forduljon orvoshoz. Csak szakmai felhasználása ajánlott. 
Gyerekek elől elzárva tartandó!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek