Perfect Eurofiber Clear 15g

Raktárkészlet: VAN
Perfect Eurofiber Clear 15g

A Perfect Eurofiber Clear 15g zselé a Silcare cég speciális építő zseléi selyemszálakkal. Kiváló minőség, könnyű felhasználhatóság jellemzi őket. Építő zselé, selyem szálakkal! Egyedülálló formula! Savmentes termék!! Tökéletessége abban rejlik, hogy a benne található selyemszálak erősítik a zselé szerkezetét. Erőssége vetekszik a porcelánból épített körmökkel, de rugalmassága a zselés körmök rugalmasságával megegyező. A Perfect Eurofiber Clear 15g építő zselét, szenzációs tapadás, kielégítő önterülő tulajdonság jellemzi, problémás körmökhöz kifejezetten ajánlott. Más építő zselékkel tökéletesen kombinálható.A felhasználásnál a zselében lévő apró szálak jól láthatók, érzékelhetők, de köttetés után ezek a selyemszálak teljesen eltűnnek. Használata 36W-os UV lámpában vagy nagy-teljesítményű (min 48W) UV/LED lámpában ajánlott. A kötési ideje UV lámpa használatával 2 perc*, UV/LED lámpában 30 másodperc*. (*az itt megadott kötési idő nagyban függ a használt lámpa minőségétől, típusától és teljesítményétől. Hagyományos LED lámpában nem köt!)

Kiszerelés:
15 g
Kötése:
UV- vagy min. 48W-os UV/LED lámpában
Kötési ideje

A kötési idő nagyban függ a használt lámpa típusától és erősségétől. 

:
2 perc
Konzisztenciája:
Közepesen sűrű
Várható kézbesítés ideje

Azonnali szállítás raktárról!!
Munkanapokon 16 óráig leadott rendelések, garantált következő munkanapi kiszállítással. 

:
2021.04.16
Szállítási költség

A pontos szállítási költségekről itt tájékozódhat:
https://nail4u.hu/shop_contact.php?tab=shipping

:
990.-Ft-tól, vagy akár INGYENES.
2 995 Ft
A vásárlás után járó pontok: 30 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Vélemények
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2016.06.02 22:42
 - Éva
Szuper erős zselé. A legerősebb igénybevételnek kitett körmök is maradandóak vele :) Előnyök: - Hátrányok: Hátrányokhoz sorolnám, bár lehet, hogy nem jogos:
Vékony körömnél egy kicsit melegszik.
Már csak azért sem jogos, mert az összes többi márkájú zselé melegszik ennyire, sőt még van ami éget is, de kegyetlenül!!
Igazán itt a többi Silcare zseléhez viszonyítva gondolom hátránynak, hiszen a többi Silcare zselé egy sem melegszik vagy éget.