Kövess minket

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ingyenes szállítás 18.000.-Ft vásárlás felett!!

Elérhetőségeink: +36-20/447-9392 | info@nail4u.hu

Powder Gel, Clear 30ml

5 (1 vélemény)
Powder Gel, Clear 30ml
Powder Gel, Clear 30ml
Powder Gel, Clear 30ml
Powder Gel, Clear 30ml

Powder Gel, Clear 30ml

5 (1 vélemény)

Powder Gel, Clear 30ml egy forradalmiam új, mousse-szerű gél, melyet minden körömépítő szakember szeretni fog. Ezt az anyagot úgy tervezték, hogy megerősítésre és meghosszabbításra is tökéletesen alkalmas legyen. Ez a Powder Gel az egyetlen olyan termék, amely a hab-konzisztenciáját, a porcelán-erősségét és a zselé-rugalmasságát biztosítja. A sűrű állag lehetővé teszi a könnyed körömépítést és formázást. UV és LED lámpában egyaránt használható. Kötési ideje UV lámpa esetében 2 perc, UV/LED lámpa esetében 1 perc.  

Bővebben
Kiszerelés :
30 ml
Kötése :
UV vagy Led lámpában
Kötési ideje :
1-2 perc
Konzisztenciája :
Sűrű, hab-állagú
Kézbesítés :
2022.01.26
Szállítási költség :
1100.-Ft-tól
Raktáron
3 650 Ft
Egységár: 122 Ft/ml

Részletek

A Powder Gel, Clear 30g tökéletesen használható többféle körömépítési technikánál és töltésnél. A hagyományos sablonos építésnél vagy akár az újra használható dual form sablon technikánál is kiváló.  Ezt az utóbbi technikát alkalmazva a körömhosszabbítás, még soha nem volt ilyen egyszerű. 

A körmöket előkészítve és a kívánt formára reszelést követően használhatjuk a Powder Gel, Clear alapanyagot. Az előkészítő anyagok, mint például a Nail Prep és a Primer használat mindenképp javasolt mert ez biztosítja a gél legjobb tapadását. A többször felhasználható Dual Form tip homorú belsejébe nyomj egy kevés anyagot a tubusból. Ez után egy POLYgel folyadékba mártogatott ecsettel egyengesd el az anyagot a tip gelsejében, úgy, hogy a szélein ne maradjanak túl vastagok és a közepében felvegye a tip formáját. Ez után helyezd a tökéletesen előkészített körömre és finoman nyomd egy kicsit le. Ezt követően mehet az UV lámpába, ahol a lámpa teljesítményétől és típusától függően 1-2 perc alatt megköt. A teljes kikeményedést követően húzd le a Dual Form tip sablont a körmödről. Egy reszelő segítségével alakítsd ki a kívánt formát és a köröm felületét egy egy finom reszelő vagy egy köröm buffer segítségével végezd el a mattítást. A tetejére használhatsz egyszerűen csak fényzselét, vagy akár a kedvenc gél lakk színeddel is díszítheted. 

10 ok, amiért a Powder Gel-t válaszd: 
- Rugalmas
- Erős mint a porcelán
- Sűrű, így nem folyik be a kutikulához
- 5 színváltozatban kapható
- Levegőn nem köt meg
- Nincs erős, irritáló illata
- Egyfázisú
- Könnyen használgató
- Gazdaságos kiszerelésű
- Nem sárgul

Kifejezetten szakemberek számára előállított termék. Néhány esetben allergiás reakciót válthat ki. A készítmény irritálhatja a szemet és a bőrt. Ha szembe vagy bőrre kerül, azonnal öblítse le bő vízzel és forduljon orvoshoz. Csak szakmai felhasználása ajánlott. 
Gyerekek elől elzárva tartandó!

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(1 vélemény)
Rácz Mária
2022.01.02
Kellőképpen sűrű,jó vele dolgozni

Hasonló termékek