Pure Line Bianco Estremo 15g

Raktárkészlet: VAN
Pure Line Bianco Estremo 15g

A Pure Line Bianco Estremo 15g zselé, azonos a Base One termékcsalád Bianco W4 Estremo zseléjével, annyi különbséggel, hogy más, fehér/átlátszó műanyag tégelyben csomagolva kerül forgalomba. Szintén kiváló minőség, könnyű felhasználhatóság és igen kedvező ár ami jellemzi. 
Megszokott minőség, egyedi csomagolásban!! A Pure Line Bianco Estremo 15g egy modern receptnek megfelelően jött létre, amely rendkívül tartós és rugalmas, de ugyanakkor erős tapadású anyag létrejöttét eredményezte. Ez a fehér zselé az eddigi legtökéletesebb fehér építő zselé, csodálatos fehér francia végek készítéséhez. Optimális sűrűségű, a határozottabb mosolyvonal kialakításához. 70%-al több pigmentet tartalmaz. Vakítóan fehér. Akrilsavat nem tartalmaz, így kedvezőbb hatással van a körömlemezre mint a hagyományos UV zselék. A zselé lilás színét a hozzáadott optikai fehérítő adja, ami UV fény hatására, a szemnek már nem érzékelhető, de így eredményez vakítóan fehér felületet. Használata 36W-os UV lámpában vagy nagy-teljesítményű (min. 48W) UV/LED lámpában ajánlott. A kötési ideje UV lámpa esetén 2 perc*, UV/LED lámpa esetén 30 másodperc*.
(*az itt megadott kötési idő nagyban függ a használt lámpa minőségétől, típusától és teljesítményétől. Hagyományos LED lámpában nem köt!)

Kiszerelés:
15 g
Kötése:
UV- vagy min. 48W-os UV/LED lámpában
Kötési ideje :
2 perc
Konzisztenciája:
Közepesen sűrű
Tulajdonsága:
Savmentes
Várható kézbesítés ideje :
2021.03.08
Szállítási költség :
990.-Ft-tól, vagy akár INGYENES.
1 995 Ft
A vásárlás után járó pontok: 20 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Vélemények
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2017.07.18 14:58
 - Godaveczné balázs henriett
Teljes mértékben pozitív véleményt tudok róla alkotni
Soha többé nem veszek mást csak ezt a fajtát
Előnyök: Egyszerűen szuper!!!könnyen teríthető Hátrányok: Sosincs belőle elég :) :D