TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Silcare Base One Paint gel, díszítő zselé, Plum 18#

Silcare Base One Paint gel, díszítő zselé, Plum 18#

Silcare Base One Paint gel, díszítő zselé, Plum 18#

Silcare Base One Paint gel, díszítő zselé, Plum 18# egyedülálló díszítő zselé. Telített színű, intenzíven pigmentált, ennek köszönhetően jó fedőképességű. Sűrűbb állagú UV zselé, kifejezetten különböző díszítések, festések, illetve olyan technikák elengedhetetlen kelléke, ahol fontos a tökéletes fedőképesség. Nem folyik meg, nem zsugorodik, maximálisan alaktartó. Kiváló pigmentáció, tökéletes fedés, ami jellemzi a Paint zseléket. Ez a zselé lehetővé teszi a pontos tervezést, az egyedi mintákat, így a körmök mindig gyönyörűek lesznek. 

Bővebben
Kiszerelés :
5g
Kötése :
UV vagy UV/LED lámpában
Kötési ideje :
2 perc
Konzisztenciája :
Sűrű
Tulajdonsága :
Savmentes
Kézbesítés :
2022.10.05
Szállítási költség :
1100.-Ft-tól
Raktáron
1 250 Ft
Egységár: 250 Ft/g

Részletek

A Base One Paint zselékkel készült minták jól ellenállnak a mechanikai sérüléseknek, így segítve minket abban, hogy tartós és szép díszítéseket készíthessünk munkánk során. Köttetés után felületén diszperziós réteg képződik, ezáltal transzfer fóliás díszítéseknél is alkalmazható. Bonyolultabb, összetettebb mintáknál célszerű részletenként köttetni. Ha kiemelkedőbb, 3D hatású mintát szeretnénk készíteni, célszerű több vékony réteget egymásra húzni, és rétegenként köttetni. Kötési idő 36W-os UV lámpában 2 perc. Ez a termék erősen fedő tulajdonsággal és vastag konzisztenciával rendelkezik, ami nagyszerűvé teszi a körmök díszítésének számos technikájában. 

Kifejezetten szakemberek számára előállított termék. Néhány esetben allergiás reakciót válthat ki. A készítmény irritálhatja a szemet és a bőrt. Ha szembe vagy bőrre kerül, azonnal öblítse le bő vízzel és forduljon orvoshoz. Csak szakmai felhasználása ajánlott. 
Gyerekek elől elzárva tartandó!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek