Kövess minket

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ingyenes szállítás 18.000.-Ft vásárlás felett!!

Elérhetőségeink: +36-20/447-9392 | info@nail4u.hu

Silcare Color It! Premium Hard Builder Base, erősítő alap Clear

Silcare Color It! Premium Hard Builder Base, erősítő alap Clear

Silcare Color It! Premium Hard Builder Base, erősítő alap Clear

A Silcare Color It! Premium Hard Builder Base, erősítő alap Clear, színtelen zselé, kimondottam erősítésre kifejlesztve. Innovatív formulájának köszönhetően körömhosszabbításra vagy rekonstrukciós munkákra használható. Tökéletes tapadást biztosít még a nagyon gyenge természetes körömlemezen is. Segítségével tartós gél lakkozás készíthető. Bármelyik gél lakk család termékeivel kompatibilis.

Bővebben
Kiszerelés :
6 g
Használható :
Gél lakk alapnak
Kötése :
UV vagy LED lámpában
Kötési ideje :
30s vagy 2 perc
Konzisztenciája :
Sűrű
Tulajdonsága :
Extra rugalmas
Kézbesítés :
2022.01.24
Szállítási költség :
1100.-Ft-tól
Raktáron
1 350 Ft
Egységár: 225 Ft/g

Részletek

A hosszú szénhidrogén lánc komponensek és a rövid szénhidrogén lánc összetevők egyensúlyt teremtettek a termék keménysége és rugalmassága között. A megfelelő viszkozitás lehetővé teszi a kényelmes munkát a körömlemez hosszabbítása során. A Premium Hard Builder Base minden körömtípushoz alkalmazható, még az erősen sérült körmökhöz is. Ez a termék megerősíti, meghosszabbítja a körömlemezt, ráadásul minden gél lakk nagyon hosszú ideig rajta marad.

A Hard Builder Base hasznos, ha rossz szokásoktól, a körömrágástól szenved. Használatával, azaz kemény köröm létrehozásával fizikailag erősebbé teszi a körmöt és lehetővé teszi annak természetes növekedési folyamatát. Köröm hosszabbításnál először egy vékonyabb réteggel végezzük el a meghosszabbítást, majd ezt követően használjunk vastagabb réteget.

UV és LED lámpában egyaránt használható. Közepes sűrűségű, így egyáltalán nem folyik be a körömsánchoz, illetve könnyű vele a körömhosszabbítás is. Továbbá ezen tulajdonságnak köszönhetően c-ív kialakítására, köröm egyenlőtlenségek elfedésére, köröm újra töltésére is alkalmas. Kötési ideje 36W-os UV lámpában 2 perc, UV/LED vagy LED lámpában 30 másodperc. 

Kifejezetten szakemberek számára előállított termék. Néhány esetben allergiás reakciót válthat ki. A készítmény irritálhatja a szemet és a bőrt. Ha szembe vagy bőrre kerül, azonnal öblítse le bő vízzel és forduljon orvoshoz. Csak szakmai felhasználása ajánlott. 
Gyerekek elől elzárva tartandó!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!