Szűrés

Termék státusza
Kiszerelés
Színárnyalat
Ár
1 195 Ft - 4 200 Ft

Kövess minket

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ingyenes szállítás 15.000.-Ft vásárlás felett!!

Elérhetőségeink: +36-20/447-9392 | info@nail4u.hu

Silcare Flexy Gél Lakkok

Silcare Flexy Gél Lakkok kifejezetten professzionális felhasználásra gyártott, egyedülállóan tartós, intenzíven pigmentált, sűrű konzisztenciájú anyagok. Tulajdonságainak köszönhetően, használata kényelmes és gyors munkavégzést tesz lehetővé. Rendkívül rugalmas, így a maximális tartósság garantált. Intenzíven pigmentált, akár egy rétegben is tökéletes fedést biztosít. Használatához alap és fedőréteg szükséges. Kötése UV/LED vagy LED lámpában is tökéletes és mindössze 30 másodperc. 
Kifejezetten szakemberek számára előállított termék. Néhány esetben allergiás reakciót válthat ki, így csak szakmai felhasználása ajánlott. 

A Nail4U Webáruház egyedülálló sávos kedvezmény rendszerének köszönhetően, akár 20%-al többet fordíthatsz Silcare Flexy Gél Lakkok vásárlására! Bővebb Információ >>>

Fontos! A színek csak tájékoztató jellegűek. A képernyő típusától függően, illetve az egyedi beállítások miatt a megjelenített színek az eredeti színektől eltérő lehet. Az esetleges eltérések miatt felelősséget nem vállalunk!

Tovább