TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Titanium Magic PEN - Black

Titanium Magic PEN - Black
Titanium Magic PEN - Black
Titanium Magic PEN - Black
Titanium Magic PEN - Black
Titanium Magic PEN - Black
Titanium Magic PEN - Black

Titanium Magic PEN - Black

Titanium Magic PEN - Black, egy fantasztikus effekt port tartalmazó filctoll. Ez egy egyedülálló por a körömdíszítéshez, praktikus toll formájában. A tükörfelületű hatás, minden időszakban hódít a körömdíszítésben. Gyönyörködj a varázslatosan csillogó körmeidben. Lépj be az illúzió világába és kelts csodálatot! Nincs többé feleslegesen leszóródó por, nincs termékveszteség, nincs piszkos munkahely és nincsenek levegőben szálló részecskék! 

Bővebben
Kézbesítés :
2022.10.11
Szállítási költség :
1100.-Ft-tól
Raktáron
995 Ft

Részletek

Ez az effekt port tartalmazó toll, kompakt méretű, de ne tévesszen meg kis mérete! A toll legalább 0,5 gramm pigmentet tartalmaz. Ami számtalan szett díszítését biztosítja számodra, hiszen a termék alkalmazása során csak kis mennyiséget használsz!  

A toll vége egy precíz applikátor puha szivacs formájában. Fantasztikus rugalmassággal garantálja a mindig tökéletesen felvitt és megfelelő anyagmennyiséget, csíkok és elpazarolt termék nélkül. Pontosan annyit használsz, amennyire szükséged van! Öltöztesd körmeidet élénk színekbe, és ne félj ragyogni! 

Használata roppant egyszerű: 
Az elkészült köröm felületét fedd le fixálásmentes fedőréteggel. közvetlenül a lámpából való eltávolítás után vidd fel a Titanium Magic PEN segítségével ezt a fantasztikus effekt port. Majd ezt követően rögzítsd a díszítést egy második réteg fixálásmentes fedőréteggel.

A port a szín vagy a top felső diszperziós rétegére is felviheted. Ekkor a hatás teljesen más lesz. Sokkal kifejezőbb, de nem egységes, fémes. A részecskék láthatóak lesznek. Próbáld ki minden formájában! Érdemes vele kísérletezni. 

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!