Szűrés

Termék státusza

Kövess minket

TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

UV lámpák

UV lámpák

Ápoltság és stílus - a gondoskodás meglátszik a kezeinken és körmeinken is, és rengeteget elárul rólunk. Ma már a géllakkoknak és a díszítőanyagoknak köszönhetően bárki számára elérhető a nemcsak tökéletes, hanem nagyon tartós körömfestés és díszítés is. Legyen géllakk vagy más, műkörmös UV lámpában megkötő alapanyag, esetleg modern zselés műköröm, amit használni szeretnél, egy biztos, hogy egy jó lámpára mindenképpen szükséged lesz.

A műkörmös szakemberek tudják, hogy a jó műkörmös lámpa elengedhetetlen a munkájukhoz. A minőségi végeredményhez az anyagok korrekt megkötése szükséges.

Tovább

Az UV lámpák jelentősége

A műköröm alapanyagok közül nem hiányozhatnak az UV lámpák sem, hiszen nélkülük elképzelhetetlenné válik az UV fényre kötő anyagok használata. Az UV fényre kötő anyagok a levegőn nem fognak megkötni, és nem érhetjük el azt a hatást, ami miatt az egész körmös projektünkbe belevágtunk.

Már egy kezdőkészlet használata is teljesen elképzelhetetlen a műkörmös UV lámpa nélkül.

A műkörmös lámpák típusai

Az UV, a LED, valamint az UV/LED, műkörmösök számára fejlesztett lámpák egyformán elérhetőek jelenleg a piacon, de jellemző, hogy némi zavar társul hozzájuk, s nem teljesen tiszta a kép a tekintetben, hogy melyiket és miért érdemes választani.

Egyszer volt, hol nem volt, a régi szép időkben még csak egyetlen műkörmös lámpa létezett, az UV lámpa. Ez a lámpa minden UV fényre kötő műköröm alapanyagot képes volt megkötni, de némileg hosszú időt vett igénybe. Ezért aztán újabb fejlesztésre volt szükség, s így született meg a LED lámpa, amely gyorsabb munkára volt képes, de nem minden alapanyag kötött meg benne rendesen. Valahol ezen a ponton keletkezett a zavar az erőben, és szélsőséges nézetek jelentek meg a tekintetben, hogy melyik típusú lámpa mire jó és mire nem.

Kicsit kukkantsunk a kulisszák mögé. Érdemes tudnunk, hogy mindkét lámpa UV fényt bocsát ki, viszont a fény hullámhossza különböző. Pont ennek a különbségnek az eredménye az, hogy csak a LED lámpákhoz fejlesztett anyagok kötnek meg rendesen a LED lámpákban.

Ekkor, mielőtt a teljes bizonytalanság eluralkodott volna az embereken, létrejött az UV/LED lámpa, amely egyesíti a korábbi lámpák előnyeit és megszünteti hátrányaikat!

UV/LED lámpák a kínálatunkban

Az ALLE1 48/24W Dual lámpa, ahogy a neve is mutatja, az UV/LED lámpák csapatát erősíti, s mint ilyen, minden UV fényre kötő alapanyaghoz ideális választás. Ahogy minden lámpánk esetében, itt is alapvető, hogy sem a szemre nem káros, sem a kéz bőrszínére nincs hatással. Professzionális használatra tervezett termék, akár 50.000 órán keresztül képes szolgálni téged. Otthoni használatra is alkalmas. Extra funkciói az automatikus indulás a kezed érzékelésekor, állítható 24W-os vagy 48W-os teljesítmény, időbeállítás, kijelző, levehető alsó fémlemez. Ez a lámpa alkalmas az érzékeny körömlemezekhez is.

Az Alle Lux X5 UV/LED lámpa 54W-os hatékonyságával rendkívül gyorsan és alaposan köti meg a műköröm alapanyagokat. Szépségszalonokba és otthonra is tökéletes választás 36 db UV/LED diódával felszerelt, beépített mozgásérzékelővel és kijelzővel, levehető alsó burkolat jellemzi.

Az AlleLux X5 Plus UV/LED lámpa a lehető legnagyobb, 120W-os teljesítménnyel és energiatakarékos működéssel varázsol el. Ez a lámpa nemcsak szép, hanem olyan hatékony, hogy messze maga mögé utasítja versenytársait. Nem lesznek vele kimaradt területek, tökéletes kötést garantál.

Az Alle Lux5 Rainbow UV/LED lámpa szivárványos-ezüst színben, 48W-os teljesítménnyel, 24 db diódával is remek választásnak bizonyul.

Tovább