Szűrés

Termék státusza
Ár
750 Ft - 790 Ft

Kövess minket

TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
18.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Akril festékek

Akrilfesték

A műköröm alapanyagok között nagy népszerűségnek örvendenek a körmökre, műkörmökre fejlesztett akrilfestékek. Népszerűségük természetesen nem véletlen. Az akrilfestékek könnyen kezelhető díszítőanyagok, hiszen vízzel oldhatóak, és a különböző színek tökéletesen keverhetők egymással. A fedőképességük és a színeik intenzitása kiemelkedő a díszítésre használt anyagok között, összetételüknek köszönhetően a színek később sem halványodnak el.  

Ha egy festmény ugrik be először az akrilfestékektől, akkor bizony nem jársz messze a valóságtól. Hiszen az akrillal dolgozva a körmeiden is festmény szépségű alkotások születnek majd.

Fontos! A színek csak tájékoztató jellegűek. A képernyő típusától függően, illetve az egyedi beállítások miatt a megjelenített színek az eredeti színektől eltérő lehet. Az esetleges eltérések miatt felelősséget nem vállalunk!

Tovább

Gyönyörű körmök

A jó minőségű műköröm csak az alapja az igazán szép körmöknek. A pont az i-n, ami valóban megkoronázza a megjelenésünket, az az, ahogyan a szép és jó alapot, a műkörmöt díszíteni tudjuk.

A körömdíszítésnek már rengeteg praktikája, valóságos módszertana van, abban viszont mindegyik megegyezik, hogy professzionális minőséggel lehet igazán szépet alkotni. Kínálatunkban éppen ezért csak minőségi, alapvetően profi műkörmösök számára készült eszközökkel és alapanyagokkal várunk.

Az akrilfesték előnyei

Vízbázisú festékként az akril könnyen kezelhető és vízoldékony anyag, amely színkeverésre is tökéletesen alkalmas. Így mindig kikeverheted magadnak azt az árnyalatot, amit látni szeretnél a körmeiden. Ez egyben gyakorlatilag szinte végtelen színárnyalat létrehozását is jelenti, mindezt úgy, hogy a választható kész színek is hatalmas választékban vonultatják fel a lehetőségeket.

A térhálósodásnak köszönhetően az akrilfesték kiválóan fed, ugyanakkor gyorsan is szárad. Színei erőteljesek és tartósan megmaradnak. Állagát tekintve ez az anyag krémes, ami megkönnyíti a vele való munkát, legyen az bármilyen bonyolult minta, aminek a megalkotásához használjuk.

Profi körömszobrászok akár 3D-s mintákat is létrehozhatnak, megfelelő árnyékolás segítségével. Legyenek azok bonyolult, cirkalmas minták, csavarodó indák vagy díszes virágábrázolások, a vékony és akár kacskaringós vonalak is tökéletesen meghúzhatók a megfelelő ecset és természetesen az akrilfesték segítségével. Ugyanakkor pontozós vagy pöttyös minták, illetve ábrák megvalósításához is tökéletes választás az akril.

Nem csupán a hatalmas színválaszték és a különféle árnyalatokban is gazdag kínálat vagy a többi műköröm alapanyaggal szembeni kifejezetten könnyű kezelhetőség teszi az akril festékeket tökéletes választássá, ha körömdíszítésről van szó, hanem az a pozitív tényező is, hogy az akrilok rendkívül kedvező árfekvésben vásárolhatóak meg.

Művészi körömdíszítés akrilfestékekkel

Professzionális akrilfestékeinkkel megszűnik számodra a lehetetlen. Kellő bátorsággal, gyakorlással, türelemmel és kitartással s természetesen akriljainkkal karöltve, minden fantáziádat, ötletedet életre keltheted a körmeiden.  

Festmény szépségű virágok, csempeszerű minták, absztrakt vonalak, geometrikus ábrázolások, pöttyök vagy pontok, hullámvonalak vagy valóban bármilyen minta vagy figura megvalósíthatóvá válik, ha kellő kézügyességgel és elszántsággal rendelkezel. Ráadásul mindezeket számtalan kész színnel és színárnyalattal készítheted, s ha még így sem találod meg azt a színt, amit szeretnél, akkor nyugodtan kísérletezhetsz a megfelelő árnyalat kikeverésével is. Az akrillal művészien és kellő ügyességgel díszített körmök végre valóban az önkifejezés és a stílusod, illetve a hangulatod kifejezőivé válnak.

Fontos! A színek csak tájékoztató jellegűek. A képernyő típusától függően, illetve az egyedi beállítások miatt a megjelenített színek az eredeti színektől eltérő lehet. Az esetleges eltérések miatt felelősséget nem vállalunk!

Tovább