Szűrés

Termék státusza
Ár
19 300 Ft - 46 295 Ft

Kövess minket

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ingyenes szállítás 17.000.-Ft vásárlás felett!!

Elérhetőségeink: +36-20/447-9392 | info@nail4u.hu

Csiszoló gép

Csiszológépek

A csiszológép talán nem elengedhetetlenül szükséges, ha otthon körömszobrászkodsz magadnak, de profi szakember bizony nem lehet meg nélküle. Persze otthon is rengeteg időt tud megspórolni neked, hiszen nagyon hasznos társ a műkörmös alapanyagok eltávolításában és az előkészítéskor, valamint a formázás során is sokkal gyorsabb, pontosabb munkát tesz lehetővé.  

Kiváló teljesítményű és változtatható forgásirányú, professzionális csiszológépeink a balkezesek valóságos mentőöve lehet. Minőségi csiszológépekkel várunk, többféle színben és kivitelben, hogy biztosan megtaláld a kedvencedet.

Tovább

Csiszológépek - mi alapján válasszunk? 

A csiszológépre érdemes hosszabb távú befektetésként gondolnunk, hiszen egy nagyobb összeget fordítunk rá, azonban megfelelő karbantartás mellett sokáig lesz hűséges társunk, és rengeteg időt és energiát spórol meg nekünk, így végső soron több vendéget vállalhatunk, mint akkor, ha nem invesztálunk bele. Ezért jellemző az a hozzáállás, hogy mindenki a legjobb csiszológépet szeretné megvenni, amelyik a leghatékonyabb, legkényelmesebb, legtovább fog hiba nélkül működni, és remélhetőleg a lehető legkevesebbe is kerül. Ha nem is választhatunk helyetted, néhány szempontot a figyelmedbe ajánlunk a választáshoz.

Az egyik fontos szempont, hogy legyen vele kényelmes dolgozni, hiszen nagyon sokat fogod használni. Épp ilyen fontos, sőt, némileg össze is függ az előbbivel, hogy megfelelő teljesítménye legyen, ami legalább 25000-35000 maximális fordulatszámot jelent. Ez azt is jelenti, hogy a gép elég erős ahhoz, hogy nem is kell állandóan a legnagyobb fordulatszámmal használnod, így az élettartama is jelentősen megnő. Nagyon fontos az is, hogy a csiszológép fordulatszáma szabályozható legyen, hiszen az adott munkatípustól függ, hogy melyik fordulatszám támogatja legjobban a munkádat.

Balkezeseknek kötelező funkció a változtatható forgásirány. A lábpedálos változatot is érdemes kipróbálni, ha nem szeretnéd mindig kézzel kapcsolgatni a gépet.

Molly Lac csiszológépek 

A Molly Lac csiszológépeket imádnivaló dizájn jellemzi, amely professzionális minőséggel párosul. Lila, fehér és rózsaszín színekben kaphatók. Ráadásul biológiailag lebomló dobozban érkeznek hozzád, a környezettudatosság jegyében. Precizitás, ugyanakkor nagy teljesítmény jellemzi őket.

30, 60 vagy akár 65 W teljesítmény, 35000 fordulatszám, amely természetesen szabályozható is. Ergonomikus kialakítás a kényelmes használat jegyében. TWIST-LOCK fej, hogy egyetlen mozdulat elég legyen a csiszolófejek cseréjéhez. Ajándék strapabíró frézerek is járnak hozzá. Jobbra és balra is foroghat, így balkezesek is használhatják.

Pedikűrhöz és manikűrhöz is tökéletes választás. Alkalmas a körömlemez előkészítéséhez, a kutikulák eltávolításához, valamint köröm formázásához egyaránt.

JD500 műköröm csiszológépek

40 W teljesítmény, 35000 maximális fordulatszám. A JD500 műköröm csiszológépek komoly, professzionális eszközök fehér és pink színekben. Rendkívül strapabíró gépek, amelyeknek a fordulatszáma lábpedál segítségével is szabályozható. Forgásirányuk változtatható, ezért balkezesek is jól boldogulnak velük. A csiszolófejek egyszerűen és gyorsan cserélhetők, kényelmes fogást biztosítanak.

JD700 műköröm csiszológépek

Elsősorban kialakításukban különböznek a JD500-as gépektől. Teljesítményük 35 W, vagy 40 W fordulatszámuk 25000. Fehér vagy pink színekben kapható, lábpedállal, csiszolófejekkel, kényelmes kézi egységgel vásárolhatod meg.

Használatkor ügyelj arra, hogy kezeid kényelmes helyzetben legyenek! Válaszd mindig a feladathoz megfelelő csiszolófejet, és soha ne erőből dolgozz! A csiszológépek mellé kéztámaszos vagy hagyományos porelszívó használatát javasoljuk.

Tovább