Szűrés

Termék státusza
Kiszerelés
Ár
495 Ft - 5 820 Ft

TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Sablonok

Műkörömépítő sablon

Műkörömépítő sablon kínálatunk kielégíti mind a szakmai, mind a házi igényeket. Alapvetően professzionális felhasználásra készültek, ezért a kiváló minőség alapvető termékeink esetében. Ez pedig azok számára is fontos információ, akik valamilyen okból kifolyólag aktuálisan nem jutnak el körmösükhöz.

Sablonok nélkül gyakorlatilag elképzelhetetlen a műkörmök építése, pedig ezek révén mindig ápolt, kellemes vagy akár dögös megjelenést érhetünk el. A sablonozással készített körömhosszabbítás révén szép, tökéletes formájú, gyönyörű körmökkel dicsekedhetünk bármilyen helyzetben. Nézd meg kínálatunkat!

Tovább

Miért éppen a műkörömépítő sablonok nem hiányozhatnak a repertoárodból?

A műkörmös kellékek között az építősablonok gyakorlatilag olyan elemei a körmök és kezek szépítésének, amelyek alkalmazásával végre elégedettek lehetünk megjelenésünkkel. A kezek és a körmök jobban előtérben vannak, mint ahogy azt sokan gondolnák. Elég egy kézfogás vagy némi gesztikuláció, s máris többet elárulnak rólunk, mint hinnénk.

Sablonok nélkül elképzelhetetlen az esztétikus körömépítés. Ha a körmök meghosszabbításáról van szó, ez az egyik legjobb megoldás, amire lelhetünk, ráadásul sokféle elképzelést megvalósíthatunk általuk. Az egyszeri alkalmazásra készült sablonokkal mind a gyors és környezetbarát felhasználhatóság iránti igényeknek, mind a legalább ugyanennyire fontos higiéniai elvárásoknak eleget tehetünk.

Ismerd meg kategóriaoldalunk termékeit!

A Plasztik körömhosszabbító sablon anyaga egy elképesztő vékonyságú szilikon anyagát idézi, ezért akkor is jól lehet vele dolgozni, ha kifejezetten problémás körmökkel van dolgunk. A háló jó láthatósága segíti, hogy precíz munkát végezhessünk. A sablonok alakját tapasztalatok és vásárlói igények mentén alakítottuk, így biztos lehetsz az elégedettségben. Maximálisan kényelmes és gyors munkavégzést tesznek lehetővé ezek a termékek.

További előny, hogy körömrágás áldozatául esett körömlemezek esetében is beválnak ezek a termékek, a kialakítás valóban precíz munkára ad lehetőséget, még problémás helyzetekben is. A tökéletes oldalsó vágásokkal az alagút létrehozása nem is lehet kérdés. A segédvonalakkal pedig minden adott a precíz és szép végeredményhez. Akár zselével, porcelánnal vagy PolyGel alkalmazásával szeretnél dolgozni, ez a sablon tökéletes választásnak bizonyul majd.

A Siletto műköröm sablon prémium minőséget garantál. Kiváló tapadásának, valamint nagy felületet is lefedő képességének köszönhetően méltán sokak kedvence. Formatartásra nagyszerűen alkalmas anyaggal rendelkezik, amit alumínium összetevője is támogat. A precíz felhelyezés és használat nem is lehet kérdés ezzel a sablonnal. A köröm alá történő befolyás ellen nagyon jó választásnak bizonyul, ezért ilyen problémával szembesülve főleg érdemes egy próbát tenni vele.

A Molly Lac is többféle sablonnal elérhető kínálatunkban. Kiemelt előnyös tulajdonsága a nagyszerű és széles tapadás, amely képes biztosítani a könnyed munkát körömépítés közben. Pontos segédrács, valamint oldalsó skála segíti a pontos használatot. Ez egy hagyományos sablon, amely ugyanakkor jól teljesít, ha a szép, precíz végeredmény a cél.

Lepke és pillangó sablonjaink lehetővé teszik a jó illeszkedést, s általuk elkerülhetővé válnak az elválási és letörési problémák. Érdemes emiatt jobban is megismerni őket, az egyes termékekre kattintva, a részletes információkról tájékozódva.

Kínálatunk természetesen még ennél is több lehetőséget tartalmaz, s abszolút hívei vagyunk a folyamatos megújulásnak is, ezért megéri újra és újra visszanézni oldalainkra!

Tovább