TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Affinity Ice Clear 30g

4 (2 vélemény)
 Affinity Ice Clear 30g

Affinity Ice Clear 30g

4 (2 vélemény)

Az Affinity Ice Clear 30g, egy közepesen sűrű, egyfázisú építő zselé, mely kiváló tapadással rendelkezik, akár a természetes körömlemezen, akár tipen használva. Nem tartalmaz akrilsavat, így az arra érzékenyek is bátran használhatják. Állagát tekintve közepesen sűrű zselé, de viszkozitása a tixotróp tulajdonságának köszönhetően felhasználás közben folyamatosan változik. Használata 36W-os UV vagy nagyobb teljesítményű, minimum 48W-os  UV/LED lámpában ajánlott. Az anyag kötése közben nincs hőképződés, tehát UV lámpába helyezve nem éget. 

Bővebben
Kötése :
UV vagy UV/LED lámpában
Kötési ideje :
2 perc
Tulajdonsága :
Savmentes
Kézbesítés :
2022.09.30
Szállítási költség :
1100.-Ft-tól
Raktáron
4 590 Ft
Egységár: 153 Ft/g
Kiszerelés :
Konzisztenciája :
Mennyiségi kedvezmény:
1+  db
-
4 590 Ft/db
3+  db
-5%
4 361 Ft/db
5+  db
-10%
4 131 Ft/db

Részletek

Az Affinity Ice Clear speciális tulajdonságokkal rendelkezik. A tixotróp tulajdonság, ami az időfüggő és a mozgásfüggő viszkozitásváltozást jelenti 20%-kal növekedett az átlagos építő zselékhez képest. Szintén ugyan ezen építőanyagokhoz viszonyítva, a tapadás 60%-kal növekedett. A polimer láncok merevsége 40%-kal nőtt az erős polimer összekapcsolása révén.

Az Affinity Ice Clear zselé tixotróp tulajdonságának lényege, hogy a zselé nyugalmi állapotban sűrűbb viszkozitású, de használat közben a mozgás hatására lágyabbá válik. Ez a felhasználás szempontjából igen kedvező tulajdonság, hiszen könnyen kezelhető az anyag, de mégsem kell tartanunk attól, hogy befolyik a körömsánchoz. Ugyanis, ha az anyag mozgása megszűnik, azaz az építő ecsettel való formázást, kialakítást befejeztük, az Affinity Ice Clear zselé újra sűrűbb állagú lesz.

Ennek a megnövekedett tixotróp tulajdonságnak köszönhetően a gyakorlottabb, rutinos felhasználok akár több ujjon is elvégezhetik az építést anélkül, hogy megköttetnék UV lámpában. Így az Affinity zselék használatával jelentősen lerövidíthetők a munkaórák száma. Az anyag építést követően nagyon könnyen reszelhető. Kötési ideje 36W-os UV lámpa használata esetén 2 perc, UV/LED lámpa esetén 1 perc.

Kifejezetten szakemberek számára előállított termék. Néhány esetben allergiás reakciót válthat ki. A készítmény irritálhatja a szemet és a bőrt. Ha szembe vagy bőrre kerül, azonnal öblítse le bő vízzel és forduljon orvoshoz. Csak szakmai felhasználása ajánlott. 
Gyerekek elől elzárva tartandó!

Vélemények

Átlagos értékelés:
4
(2 vélemény)
Barbara Dávid
2022.02.17
Allagra jo, de nem viztiszta sajnos
Möni
2018.12.20
Gyorsan köt led lámpában, nem folyik be a körömsánvba

Hasonló termékek