Szűrés

Termék státusza

Kövess minket

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ingyenes szállítás 17.000.-Ft vásárlás felett!!

Elérhetőségeink: +36-20/447-9392 | info@nail4u.hu

Asztali lámpa

Asztali lámpa

A műkörmös felszerelésnek kétféle lámpa is része kell, hogy legyen. Ezek közül az egyik értelemszerűen az az UV, LED vagy UV/LED lámpa, amely alatt a műköröm alapanyagaink megkötnek. A másik, a nagy teljesítménnyel bíró műkörmös asztali lámpa, amely az előbbivel szemben nem az anyagok megkötését, hanem a műkörmös szakember munkáját támogatja azáltal, hogy minél pontosabban megmutatja a legaprólékosabb részleteket is. 

Természetes, hogy mindez csak úgy lehetséges, ha megfelelő fényt kínál a munkához, miközben a körmös szakember szemét is óvja és védi munka közben.

Tovább

Miért fontos a minőségi és hatékony asztali lámpa?

A minőségi és hatékony asztali lámpa, habár önmagában talán nem tűnik szakmai kelléknek, mégis az egyik legfontosabb eleme annak, hogy valóban fantasztikus munkát végezhess. A megvilágítás fontos szempont akkor is, ha abból a szemszögből közelíted meg, hogy te mennyire dolgozhatsz általa hatékonyan, de abból a szemszögből is, hogy a vendéged mennyire lesz elégedett.

A műkörmös szakember számára kiemelten fontos, hogy olyan megvilágítás álljon rendelkezésére, amely mellett a legaprólékosabb munkák is jól láthatóak. Gondolnod kell arra, hogy egy jó asztali lámpa mellett fogsz mindent, a legapróbb részleteket is megfelelően látni, egyrészt a különböző színeket és színárnyalatokat is, amelyekkel az aktuális munkád során dolgozol, másrészt pedig az apró minták is így válnak könnyen elkészíthetővé. Egy rossz világítás mellett előfordulhat, hogy egyes alapanyagokat nem tudsz jól felvinni a körömlemezre, kimaradhatnak apró részek vagy felületek, de az is, hogy az elkészíteni kívánt minta emiatt nem lesz tökéletes.

Az is nagyon fontos szempont, hogy a nagy teljesítményű lámpa mellett kevésbé terheled a szemeidet, és éppen ezért kevésbé fognak a szemeid elfáradni a munka során. Így aztán érthető, hogy körültekintően kell kiválasztanod a műkörmös munkákhoz használt asztali lámpádat. Egy jó lámpa óvja és védi a szemeidet.

A vendég szemszögéből nézve a hatékony, erős fényű lámpa mutatja meg jól a színeket és a mintákat, alakzatokat, illetve a különböző díszítőtechnikákat is. Így például már választásnál is nagyon fontos, hogy minden részlet és árnyalat tisztán és jól látható legyen, nem is beszélve arról, hogy így jól látszik a végeredmény is, amelyet a vendéged körmeire varázsoltál. Az sem elhanyagolható szempont, hogy a professzionális eszközök használata nagyban befolyásolhatja vendégünk véleményét, mind az elvégzett munkánkról, mind a műkörmös szalonunkról, mind pedig saját szakmaiságunkról is. Éppen ezért, ahogyan a műköröm alapanyagok kiválasztásakor sem elégszel meg az egész jó minőséggel, hanem a professzionális termékeket választod, ugyanúgy fontos a megfelelő, professzionális megvilágítást kínáló asztali lámpa is. Egy nagy teljesítményű asztali lámpa nagy hatással lesz a munkád minőségére és a vendégeid véleményére egyaránt.

A nagy teljesítményű asztali lámpa 

A weboldalunkon megvásárolható nagy teljesítményű asztali lámpa tökéletes kiegészítője, s egyben társa is lesz az igényes műkörmös szakember szalonjának és a szakembernek magának. Emellett a lámpa mellett a legapróbb munkálatok is jól láthatók és kivitelezhetők. A szem közben a lehető legnagyobb mértékű védelmet élvezheti, a lámpa fénye nem vakítja és nem is bántja. A fény azon a részen koncentrálódik, ahol a munka zajlik. 

A nálunk kapható asztali lámpa a piacon kapható legerősebb fénnyel rendelkezik, így ha ezt választod, egészen biztos lehetsz abban, hogy a lehető legjobb termék mellett tetted le a voksodat.

A lámpát rögzítheted az asztalon, így biztosan nem fog elmozdulni munka közben, s a pantográf karnak köszönhetően a lehető legoptimálisabb beállítás válik számodra elérhetővé. Nem lesznek az asztalodon sötét foltok sem, hiszen az egész műkörmös asztalodat tökéletesen be fogja világítani.

Tovább