Kövess minket

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ingyenes szállítás 15.000.-Ft vásárlás felett!!

Elérhetőségeink: +36-20/447-9392 | info@nail4u.hu

Blog

Körömdíszítési trendek

Nail4U
Nail4U
2017.08.12 06:24
Körömdíszítési trendek

A kéz és lábápoló szakma folyamatos fejlődés alatt ál. Özönlenek a piacra az innovációk, az új szebbnél szebb díszítő anyagok, és sokszor mi sem tudjuk, hogy a sok szépség közül melyiket is válasszuk, majd kínáljuk a vendégeinknek.
Nézzük mik az abszolút trendi díszítések mostanság....

Strasszok/szegecsek/gyöngyök:

A legnépszerűbb díszítési technika. Mi nők általában imádjuk a csillogást, miért ne viselnénk ezt a körmeinken is? Ezen díszítési anyagok használatát mint szakemberek is előnyben részesítjük, hisz viszonylag kevés időráfordítással el tudjuk végezni, és a nehézségi foka sem az egeket veri. Használatával minden igény kielégíthető, akár egy egyszerű szolid köröm, vagy éppen egy extavagáns köröm a vendég igénye.                 A tartósság, már más kérdés, de a piacon erre is találunk tökéletes anyagokat. Minden anyagtípusra alkalmazható, tehát roppant praktikus.

Effect porok (mirror, csillám,króm, holo, sellő stb.):

Közkedvelt díszítő anyagok, számos lehetőséget rejt a felhasználásuk. Akár meg is sokszorozhatjuk színeinket, ezen anyagok használásával. Díszíthetünk csak mintát, vagy teljes felületet is vele. Fontos, hogy megtanuljuk a helyes elkészítését, különben nem a kívánt hatást fogjuk elérni és tartósságuk is csökken.

Körömnyomda:

A nyomda egy könnyűnek látszó, ám mégsem olyan egyszerű díszítési technika. Fontos a használatának szakszerű elsajátítása, mert csak úgy lehet tökéletesen alkalmazni. Kombinálható egyéb díszítési módszerekkel, a lehetőségek tárháza szinte végtelen.
Minden anyagcsoporton alkalmazható. 

Zselés festés:

A technika nem pont kezdő szakembereknek való (persze van, aki ecsettel a kezében születik), de egy jó oktatóval és anyaggal csodaszép mintákat tudunk alkotni ezen módszerrel is. A technika egyik előnye az akril technikával szemben, hogy a felhasznált anyagok, és így a készített minta, UV fény hatására "rögzíthető", tehát amíg nem tesszük lámpába az alkotásunkat, bármikor módosítható, javítható. ez a technika akár egy egyszerűbb, szolid köröm díszítésénél is alkalmazható. Vagy épp a nagyobb tapasztalotot igénylő minták, mint például az egymozdulat technikával készült minták is elkészíthetőek a megfelelő, zselés festésre szánt anyagokkal. 

3D vagy 4D zselés díszítés:

Annak, aki kedveli a 3D-s díszítéseket, de mumusa volt a porcelán, jó hír, hogy ez a technika, már zseléből is elérhető. A két anyagból szinte hasonló mintákat tudunk elkészíteni, viszont a sűrű zseléknél a lámpázásig van időnk az anyagot formázni, alakítani, finomítani, míg ez a porcelánnál bele telik néhány üzemórába, mire megtanulja az ember leánya.

Akril festés:

Viszonylag régebbi díszítési technika, de a mai napig is népszerűségét éli. Aprólékos és művészi minták készíthetők belőle, a vendégek körében is népszerű viselet. A technika elsajátítása hosszabb gyakorlást, megfelelő anyagokat és eszközöket kíván. De érdemes gyakorolni, mert ezzel a technikával csodálatosabbnál csodálatosabb minták készíthetők, amivel nap mint nap elkápráztathatjuk vendégeinket.   

Waterway:

Fiatal díszítési technika. Nem túl bonyolult, de annál látványosabb. Vannak gyártók, akik külön erre a technikára is fejlesztettek ki anyagokat, de a már meglévő anyagainkból is érdemes próbálgatni, hiszen lehetséges, hogy szinte olyan vagy hasonló hatást érhetünk el velük. Aki a zselés festés technikáját szereti használni, annak ez a technika sem fog nagy kihívást jelenteni. Viszont az anyag milyensége, igen meghatározó a végeredményt illetően.  

Transzferfólia:

Készíthető vele konkrét minta, de akár teljes felületen is megállja a helyét. A fényes, mintás fóliák nagyon sokrétűen felhasználhatók. Más díszítési technikával bátran
kombinálható. 

Bízzunk benne, hogy mindenki megtalálja a saját és vendégei ízlésének megfelelő technikát vagy technikákat és nagy-nagy örömmel készíti el!