Szűrés

Termék státusza
Ár
1 695 Ft - 10 290 Ft

Kövess minket

TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
18.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Bőr- és körömvágók

Bőr- és körömvágók

Ebben a kategóriában a bőr- és körömvágókat találod meg. Tudom, hogy te is vágysz a szép körmökre, hiszen ezért vagy ezen az oldalon. Art, hogy tényleg szép körmeid vagy műkörmeid lehessenek, nem elég a lakkokat és a műköröm alapanyagokat beszerezned.

A körmök esetén is igaz a mondás, hogy a kiváló eredmények jó alapokon nyugszanak. Éppen ezért, már az előkészítésnek, valamint a mindennapos ápolásnak is nagyon fontos szerepet kell kapnia, ha igazán szép és tartós eredményt szeretnél elérni. A kiváló minőségű, kifejezetten professzionális használatra tervezett bőr- és körömvágók pontosan ezt teszik lehetővé számodra.

Tovább

Profi bőr- és körömvágók

Mi mindent várhatsz el egy kiváló minőségű bőrvágó vagy körömvágó eszköztől? Nagyon is sokat! A kiváló alapanyag elengedhetetlen alapfeltétel, ami a hosszú élettartam egyik alapja.

A profi munkaeszköz nem hajlik és nem deformálódik el. Nem rozsdásodik és jól bírja a fertőtlenítést. Nagyon sokáig marad éles és ha tompul, akkor meg lehet éleztetni, nem a kukában végzi. Professzionális eszközeinkkel pontosan tudsz vágni, miközben úgy passzolnak a kezedbe, hogy a maximális hatékonyságot és kényelmet biztosítsák neked.

Ha hosszú távra keresel kiváló minőségű eszközöket, akkor jó helyen jársz! Ráadásként eltompult, életlen körömvágóidat és bőrvágóidat meg is éleztetheted nálunk, így valóban hosszan élvezheted a kiváló minőséget.

A bőr kezeléséhez választhatsz a bőrcsípők és a bőrvágó ollók közül. A köröm vágásához rendelkezésedre állnak körömcsípők, körömvágó ollók és körömcsipeszek.

Csípők és csipeszek

Különböző pengehosszal választhatod klasszikus bőrcsípőinket, amelyek a sebészek által is használt acélból készültek, s így ellenállnak az igénybevételnek. Ezek az eszközök nem lesznek rozsdásak, nem torzulnak használat közben és hosszan élesek maradnak.

Fogantyúik kialakítása ergonomikus, így szinte belesimul a kezedbe - ezzel lehetővé válik, hogy hosszan tudj dolgozni vele. Nem fogsz gyorsan elfáradni, mivel nem igényelnek nagy erőkifejtést, kis nyomással is tökéletes munkát végeznek. A pengék kialakítása lehetővé teszi, hogy érdes és kemény bőrfelületekkel is elboldogulj. 

Az okos változatok pengéivel a legapróbb kinövésekhez is hozzá fogsz férni, elakadás nélkül. Kétoldalú pengéinek köszönhetően a bőr biztosan nem fog felszakadni. Az okos körömcsípők használatával a nehéz helyzeteket is könnyedén megoldhatod anélkül, hogy megsértenéd a körömlemezt. Tartósságuk még a hagyományos kivitelekét is felülmúlja. 

Az expert bőrcsípő hullámos kivitelű szárainak köszönhetően még jobban simul a kezedbe. Az expert körömcsípő pedig a benőtt körmök specialistája. De akár hernyórugós körömcsípő és körömcsipesz is rendelkezésedre áll.

Ollók

Rozsdamentes acélból készült, éles pengéjű, pontosan vágó ollóinkkal nem lesz gond többé a körömvágás, illetve bőrvágó ollóinkkal a bőrvágás sem. Kiváló minőség, hosszú élettartam jellemzi őket. Klasszikus, modern és professzionális kivitelben, vagy akár kifejezetten a kutikula eltávolítására tervezett kivitelt is találsz kínálatunkban. A professzionális minőségű ollók nem görbülnek vagy deformálódnak el még nagy igénybevétel esetén sem. A fertőtlenítést jól viselik, precíz munkát tesznek lehetővé és sokáig tartósak maradnak.

Minden nálunk vásárolható, kiváló minőségű, rozsdamentes acélból készült bőr- és körömvágó eszköz sokáig megőrzi éleit. Amennyiben a sok használat következtében idővel tompulni kezdenének az élek, akkor sem kell elbúcsúznod tőle. Ezek a prefesszionális eszközök tökéletesen élezhetők, így újra és újra visszanyerhetik eredeti formájukat. Ráadásul az éleztetést is intézheted nálunk.

Tovább