Kövess minket

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ingyenes szállítás 15.000.-Ft vásárlás felett!!

Elérhetőségeink: +36-20/447-9392 | info@nail4u.hu

NTN Liquid Economic 100ml

NTN Liquid Economic 100ml

NTN Liquid Economic 100ml

Az NTN Liquid Economic 100ml, közepes ható idejű porcelán liquid folyadék. Egyaránt ideális kezdőknek és tapasztalt szakembereknek is. Néhány percig felhasználható a vele készült porcelán massza. Így pontosabb körömformázást tesz lehetővé, vagy akár az időigényesebb mozzanatok, mint például a mosoly vonal kialakítása, vagy egy gyönyörű akrilvirág elkészítése is könnyedén megoldható vele.

Bővebben
Kiszerelés :
100 ml
Reakció ideje :
közepes
Kézbesítés :
2021.10.20
Szállítási költség :
990.-Ft-tól
2 395 Ft
Egységár: 24 Ft/ml

Részletek

Az NTN Liquid Basic Economic terméket, nagyon enyhe illat jellemzi. Közepes hatóidővel rendelkezik, így egy átlagos munkatempóban haladó szakember számára is tökéletes. Bármilyen porcelán porral kombinálható. Nem kristályosítja a porcelán porokat és halvány lila szín jellemzi. Ezzel a termékkel Ön pénzt fog megtakarítani.  Ez egy kiváló minőségű termék, nagyon kedvező áron. A termék megvásárlásával Ön szenzációs ár előnyre tehet szert.

Kifejezetten szakemberek számára előállított termék. Néhány esetben allergiás reakciót válthat ki. A készítmény irritálhatja a szemet és a bőrt. Ha szembe vagy bőrre kerül, azonnal öblítse le bő vízzel és forduljon orvoshoz. Csak szakmai felhasználása ajánlott. 
Gyerekek elől elzárva tartandó!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!