Kövess minket

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ingyenes szállítás 17.000.-Ft vásárlás felett!!

Elérhetőségeink: +36-20/447-9392 | info@nail4u.hu

NTN Savmentes Primer

NTN Savmentes Primer
NTN Savmentes Primer
NTN Savmentes Primer
NTN Savmentes Primer

NTN Savmentes Primer

Az NTN Savmentes Primer a tökéletes előkészítés alap kelléke, érzékeny és sérült körmökre. Használatával kiküszöbölhetők a tapadási problémák. Egyaránt használható zselés, gél lakkos és porcelán körmök esetében. A felvitelt követően legalább egy percig hagyjuk levegőn száradni. UV lámpa használatára nincs szükség. 

Bővebben
Kiszerelés :
15 ml
Tulajdonsága :
Savmentes
Kézbesítés :
2022.01.20
Szállítási költség :
1100.-Ft-tól
Raktáron
950 Ft
Egységár: 63 Ft/ml

Részletek

A tökéletes száradást követően kezdhetjük meg a műköröm alapanyagok felvitelét. A termék a gél lakkos, zselés és porcelán körmök tökéletes tapadását garantálja. 

Figyelem! Alacsony hőmérsékleten történő szállítás során a savas és savmentes alapozók megfagyhatnak, de ez az állapotváltozás nem befolyásolja a termék minőségét, így az nem veszít tulajdonságaiból. Ha kristályos, fagyott állapotban érkezik hozzád a termék az üveget szobahőmérsékleten kell tartani, és szükséges megvárni, amíg a folyadék visszaáll a megfelelő folyékony állapotba. Soha ne csavard le az üvege kupakját, ha az alapozó folyadék fagyott állapotú. 

Kifejezetten szakemberek számára előállított termék. Néhány esetben allergiás reakciót válthat ki. A készítmény irritálhatja a szemet és a bőrt. Ha szembe vagy bőrre kerül, azonnal öblítse le bő vízzel és forduljon orvoshoz. Csak szakmai felhasználása ajánlott. 
Gyerekek elől elzárva tartandó!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!