TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

NTN savas primer

NTN savas primer

NTN savas primer

Az NTN savas primer, egy tapadást elősegítő folyadék. Használata a Nail Prep előkészítő folyadékot követően szükséges. Felvitele után a teljes száradást megvárva lehet rá építeni. Használatánál fokozott odafigyelés szükséges, ugyanis a savas primer bőrrel nem érintkezhet!! Kizárólag professzionális felhasználásra ajánlott!
Rendkívül erős tapadást biztosít.

Bővebben
Kiszerelés :
15ml
Tulajdonsága :
savas
Kézbesítés :
2022.09.27
Szállítási költség :
1100.-Ft-tól
Raktáron
1 290 Ft
Egységár: 86 Ft/ml

Részletek

Az NTN savas primer bőrre kerülést követően égési sérüléseknek megfelelő elváltozást okoz. Ha ez megtörténik azonnak orvoshoz kell fordulni. Kizárólag professzionális felhasználásra ajánlott!

Rendkívül erős tapadást biztosít. UV lámpa használat nélkül alkalmazandó. 
Tulajdonságai:
- Sav tartalmú termék
- Gyorsan szárad
- Nagyon erős maró hatású

Fontos figyelmeztetés! Téli szezonban előfordulhat, hogy a szállítás során a primer megdermed. Ha kristályosodott, fagyott állapotban találod a primert a csomagodban, akkor NE BONTSD KI! Minden Primer 6°C alatt ezt a halmazállapotott veszi fel. Ilyen állapotban KIBONTANI TILOS!!! Várd meg, amíg szobahőmérsékletlen feloldódik, ezt követően gond nélkül tudod majd használni. Aggodalomra semmi ok, ez a változás minőségbeli romlást nem okoz a terméknél. 

Kifejezetten szakemberek számára előállított termék. Néhány esetben allergiás reakciót válthat ki. A készítmény irritálhatja a szemet és a bőrt. Ha szembe vagy bőrre kerül, azonnal öblítse le bő vízzel és forduljon orvoshoz. Csak szakmai felhasználása ajánlott. 
Gyerekek elől elzárva tartandó!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek