Kövess minket

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ingyenes szállítás 15.000.-Ft vásárlás felett!!

Elérhetőségeink: +36-20/447-9392 | info@nail4u.hu

Nail Acrylic Liquid Medium Action Comfort 120ml

Nail Acrylic Liquid Medium Action Comfort 120ml

Nail Acrylic Liquid Medium Action Comfort 120ml

A Silcare Nail Acrylic Liquid Medium Action Comfort 120ml, a tökéletes porcelán körmök készítésére szánt formula. Kiváló modellezési tulajdonságokat nyújt a porcelánporok számára. A kötési idejét tekintve közepes ható idővel rendelkezik, így közepes munkatempót tesz lehetővé haladó felhasználók számára is. Levegőn száradó termék, így UV lámpa használatára nincs szükség. 

Bővebben
Kiszerelés :
120 ml
Reakció ideje :
közepes
Kézbesítés :
2021.10.28
Szállítási költség :
990.-Ft-tól
3 200 Ft
Egységár: 27 Ft/ml

Részletek

A Nail Acrylic Liquid Medium Action Comfort tökéletes porcelán virágok és díszitések készítésére is. A Liquidben található összetevők, garantálják a sárgulás megakadályozását, és ez a garancia a színtartósságra is. Ez a termék kompatibilis minden más porcelánporokkal. 120 ml-es biztonságosan záródó fém palackban kerül forgalomba. Mivel ez egy nagyon illékony termék, a felhasználáshoz egy nagyon kevés mennyiséget szükséges kitölteni egy üveg vagy porcelánedénybe. A színe lila árnyalatú. Közepes ható idejű változat, így porcelán köröm építésében gyakorlottabb, átlagos munkatempóban dolgozó szakemberek számára ajánlott. 

Kifejezetten szakemberek számára előállított termék. Néhány esetben allergiás reakciót válthat ki. A készítmény irritálhatja a szemet és a bőrt. Ha szembe vagy bőrre kerül, azonnal öblítse le bő vízzel és forduljon orvoshoz. Csak szakmai felhasználása ajánlott. 
Gyerekek elől elzárva tartandó!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!