TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Pododisk készlet "S"

Pododisk készlet "S"
Pododisk készlet "S"
Pododisk készlet "S"
Pododisk készlet "S"
Pododisk készlet "S"
Pododisk készlet "S"
Pododisk készlet "S"
Pododisk készlet "S"

Pododisk készlet "S"

Pododisk készlet "S", egy professzionális és innovatív termék, amely gyorsá és egyszerűvé teszi a pedikűr kezelést. Csak egy csiszológépre van szükséged. A kis méretek és a könnyű kialakítás, valamint a higiénia és a csiszolópárna cseréjének gyorsasága lehetővé teszi a láb pontos és gyors előkészítését a pedikűr kezelés során.

Bővebben
Kézbesítés :
2022.10.10
Szállítási költség :
1100.-Ft-tól
Raktáron
3 300 Ft
Kiszerelés :

Részletek

A bőr csiszológéppel történő eltávolításának módja régóta ismert. Rendkívül kényelmes, minden erőfeszítés nélkül történik. A Pododisk egy kompakt eszköz, amit imádni fogsz. Tökéletes mobil és helyhez kötött pedikűrösöknek, valamint otthoni használatra. A csiszolókorong cseréjének egyszerűsége határozott előnyt jelent. Csak egy pillanat, és a csiszolópapírt lecserélheted és így szükség szerint módosíthatod a fokozatot az Te igényeidnek és a problémának megfelelően. 

Az ápolt lábat nemcsak szépen festett körmök jellemzik, hanem mindenekelőtt az ápolt lábbőr. Gyors, kényelmes és rendkívül hatékony csak a Pododisk-kel és a cserélhető csiszolólapokkal lehetsz!

A cserélhető párnázott lemezekkel ellátott Podo korongok rendkívüli innovációt jelentenek, és tisztelgés a pedikűrösök előtt, akik követik a lábápolás újdonságait. A csiszológép használata egy kis gyakorlást igényel, de ha elsajátítod ezt a képességet, akkor nem akarsz majd visszatérni a pedikűr során a bőr eltávolításának hagyományos módszereihez!

Az Podo szár kiváló minőségű acélból készült, melyet sikeresen fertőtleníthetsz és sterilizálhatsz. A tökéletesen megválasztott korong átmérő csökkenti a megmunkált területre nehezedő nyomást, és nem okoz túlzott túlmelegedést. Egyszerű, intuitív használat jellemzi. Az erős ragasztó a fedőrétegen, garancia a sikerre!
Az orsó és a cserélhető korongok hosszú élettartamúak.

A készlet tartalma: 
-1 db Podo szár 15mm átmérővel
-20 db Podo korong 80# erősségű
-20 db Podo korong 150# erősségű
-10 db Podo korong 240# erősségű

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!