Kövess minket

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ingyenes szállítás 15.000.-Ft vásárlás felett!!

Elérhetőségeink: +36-20/447-9392 | info@nail4u.hu

PolyGel ecset

PolyGel ecset
PolyGel ecset
PolyGel ecset
PolyGel ecset
PolyGel ecset
PolyGel ecset

PolyGel ecset

PolyGel ecset, kifejezettem a POLYgel technikához kifejlesztve. Két féle vége a könnyű anyagfelvételt és a tökéletes eldolgozást segíti. Lekerekített sörtéi a zselés építőecsetre emlékeztetnek, de használatát tekintve mégis a porcelán körömépítésnél alkalmazott technika szerint kell használni.

Két végét kupak fedi, amely a munkafolyamatok befejeztével megvédi a környezeti hatásoktól, mint például a por és a fény. Ecsetes végét célszerű minden használat után alaposan kitisztítani, hogy a szőrszálak között semmiképp ne maradhasson anyag. Erre a célra használhatsz POLY Brush Cleanert, melynek különleges összetétele segít megőrizni az ecsetsörték alakját és szerkezetét. 

Bővebben
Anyaga :
műszál
Kézbesítés :
2021.09.27
Szállítási költség :
990.-Ft-tól
1 995 Ft

Részletek

Ez az ecset, úgynevezett multifunkionális eszköz. Formája és kialakítása lehetővé tesz, hogy akár POLYgél-hez vagy akár zselés tecnikához is alkalmazzuk. A POLYgél esetéven az egyik végén található fém spatula segít a megfelelő anyagmennyiség felvitelében. Zselés technikánál az anyagfelvitel az ecsettel történik, de a fém spatulát használhatjuk színes zselék felkeveréséhez, vagy épp színeket kombinálva új színeket hozhatunk létre vele.

A másik oldalon egy pontos ecset lesz segítségünkre a műköröm zselék eloszlatásához vagy a POLYgel kialakításához. Ez egy olyan termék, amelynek köszönhetően hatékonyan elvégezhető a köröm meghosszabbításának és újjáépítésének teljes folyamata. A kényelmes fém ecsetszár tökéletesen illeszkedik a kézbe, így lehetővé teszi a körömépítés pontos végrehajtását. Az eszköz nagyon puha műszál sörtékből áll. Alkalmas nagyon sűrű vagy épp lágyabb anyagok felvitelére és eldolgozására egyaránt. 


Hogy miért jó választás ez a termék? 


Mert ez egy multifunkcionális, 2in1 termék, amely nagyon jó minőségű 
sörtékkel készült. Megbízható minőség és elegáns megjelenés ami jellemzi. 

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!