Kövess minket

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ingyenes szállítás 15.000.-Ft vásárlás felett!!

Elérhetőségeink: +36-20/447-9392 | info@nail4u.hu

PolyGel folyadék

PolyGel folyadék

PolyGel folyadék

A PolyGel folyadék, kifejezetten a PolyGélek-hez és a Powder Gélekhez kifejlesztett folyadék, amely megkönnyíti az anyag tökéletes elegyengetését és formázását. A készítmény a köröm stilizálására szolgál a POLYgel vagy Powder Gél módszerrel. A termékben a  megfelelően kiválasztott monomerek keveréke kiváló modellezési tulajdonságokat biztosít az anyag számára. 

Bővebben
Kiszerelés :
100 ml
Használható :
PolyGélekhez, Powder Gélekhez
Tulajdonsága :
Kellemes illatú
Kézbesítés :
2021.10.21
Szállítási költség :
990.-Ft-tól
890 Ft
Egységár: 8,90 Ft/ml

Részletek

A PolyGel folyadék kezdőknek és gyakorlott felhasználóknak egyaránt tökéletes választás. A benne található fehérítőszer megakadályozza az anyag sárgulását és garantálja a szín stabilitását. Professzionális munkára szánt termék. Nincs kellemetlen illata, aminek köszönhetően élvezetessé teszi a munkát. 

A PolyGel folyadék használat: 

Munkád megkezdése előtt önts egy kevés mennyiségű folyadékot egy üveg edénykébe. Az POLYgel anyagot érdemes fém spatula segítségével felvinni a köröm felületére. Az ecsetedet mártsd a PolyGel folyadéka majd a felesleget húzd le az üveg edény oldalán vagy ha szükséges itasd le egy papírvattán. Az így előkészített ecsettel könnyedén és pontosan fogod tudni kialakítani a formát és a kívánt hosszúságot. Az anyag, ecsetre való tapadása tökéletesen elkerülhető. 

Kifejezetten szakemberek számára előállított termék. Néhány esetben allergiás reakciót válthat ki. A készítmény irritálhatja a szemet és a bőrt. Ha szembe vagy bőrre kerül, azonnal öblítse le bő vízzel és forduljon orvoshoz. Csak szakmai felhasználása ajánlott. 
Gyerekek elől elzárva tartandó!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!