TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Premium Liquid 100 ml

Premium Liquid 100 ml
Premium Liquid 100 ml
Premium Liquid 100 ml
Premium Liquid 100 ml

Premium Liquid 100 ml

Premium Liquid 100 ml, kifejezetten a körmös szakemberek igényeit figyelembe véve készült, akik olyan univerzális porcelán liquidet keresnek amely a piacon kapható összes porcelánporhoz tökéletes. Már ma csökkentheted kiadásaid, ha a meglévő porcelánporokkal dolgozol. 

Bővebben
Kiszerelés :
100ml
Reakció ideje :
közepes
Kézbesítés :
2022.10.10
Szállítási költség :
1100.-Ft-tól
Raktáron
2 850 Ft
Egységár: 29 Ft/ml

Részletek

Fontos dolog ezzel a Premium Liquid-del való munkavégzés során, hogy nem kristályosítja ki az porcelán masszát. Azok, akik találkoztak ezzel a problémával, nagyon jól tudják, milyen könnyű a kristályosodás eredményeként elrontani a legszebb körmöket is. Ez a termék MMA-tól (metil-metakrilát) mentes. A monomer folyadékok minőségi ragsorában, a legfelső polcra tehető, kiemelkedően magas minőségével.

Legfontosabb jellemzői: 
Csökkentett illatintenzitás. Növeli az porcelán körmök használati értékét. Rugalmassá és tartóssá teszi a porcelán masszát. A műköröm nem sárgul és nem reped. Tökéletes minden többé-kevésbé szakmai tapasztalattal rendelkező szakember számára. Ezzel a termékkel dolgozva szabadon modellezheted a porcelán masszát, például gyönyörű mosolyvonalat, vagy épp gyönyörű porcelán virágokat készíthetsz.

Kifejezetten szakemberek számára előállított termék. Néhány esetben allergiás reakciót válthat ki. A készítmény irritálhatja a szemet és a bőrt. Ha szembe vagy bőrre kerül, azonnal öblítse le bő vízzel és forduljon orvoshoz. Csak szakmai felhasználása ajánlott. 
Gyerekek elől elzárva tartandó!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek