TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

SBC-10/1 Staleks S&C Bőrvágó olló

SBC-10/1 Staleks S&C Bőrvágó olló
SBC-10/1 Staleks S&C Bőrvágó olló
SBC-10/1 Staleks S&C Bőrvágó olló
SBC-10/1 Staleks S&C Bőrvágó olló
SBC-10/1 Staleks S&C Bőrvágó olló
SBC-10/1 Staleks S&C Bőrvágó olló
SBC-10/1 Staleks S&C Bőrvágó olló
SBC-10/1 Staleks S&C Bőrvágó olló

SBC-10/1 Staleks S&C Bőrvágó olló

SBC-10/1 Staleks S&C Bőrvágó olló, professzionális kutikula olló. Tartós, hatékony olló szakemberek számára. Ez a kutikulák vágására szolgáló olló növeli a kozmetikai szalonok szakszerűségét. Egyedi és keskeny pengével van felszerelve, ami ennek az eszköznek a legfontosabb eleme. 

Bővebben
Kézbesítés :
2022.10.07
Szállítási költség :
1100.-Ft-tól
Beszerzés alatt
4 850 Ft
Beszerzés alatt

Részletek

A manikűr több szakaszból áll, melyek hozzájárulnak a köröm tökéletes elkészítéséhez. Az egyik és talán a legfontosabb szakasz kétségtelenül a kutikula eltávolítása. Annak érdekében, hogy ezt a tevékenységet a lehető legszakszerűbben végezhesse, érdemes beszerezni a legmagasabb minőségű eszközöket, amelyek megkönnyítik és javítják munkáját. Ebben a termékben, amelyet a köröm körüli kutikulák szem előtt tartásával hoztak létre, olyan bőrvágó ollóra találhat, amely rendkívüli pontosságot és hatékonyságot tesz lehetővé. Sebészeti műszerek gyártására használt rozsdamentesacélból készült. Gyémánt köszörűkorongon, kézzel élezve. Autokláv sterilizálóban is biztonsággal fertőtleníthető. Fertőtlenítés során nem tompul az éle és nem rozsdásodik. A penge hossza 19-20 mm, az olló teljes hossza 90 mm.

A Staleks professzionális eszközök csak a legjobb minőségű anyagból készülnek. A bőrcsípők műtéti acélból készülnek, amely az egyik legtartósabb anyag. Az acél biztosítja a termék hosszú életét és megbízható élességét. Ennek eredményeként a Staleks termékek nem deformálódnak és nem hajlanak meg a használat során. Soha nem rozsdásodnak. Az ergonomikus fogantyúk stílusosak és nagyon kényelmesek. Jól illeszkednek a kézbe, biztosítva a pontos mozgást. Érzékenyek a legkisebb nyomásra, nem hagyják, hogy a kezed elfáradjon a munka közben. A vágások pontosak a kétoldali gyémántcsúcsú vágófelületnek köszönhetően. Különös figyelmet fordítottak a pengék kialakítására, hogy a legkeményebb bőröket is gond nélkül kezeljék.
A Staleks termékek funkcionalitása miatt tökéletesek a professzionális szépségszalonokban végzett manikűrhöz és pedikűrhöz. A termék fogantyúi és pengéi úgy lettek kialakítva, hogy teljes körű képet mutassanak a körömről, amely eltávolítja a nem kívánt kutikulát, miközben a forgó felület őrlése nagyon sima mozgásokat garantál, anélkül, hogy megsértené a kutikulát.

A bőr- és körömvágók esetében higiéniai okok miatt cserére nincs lehetőség!

Szerszámélezési szolgáltatásokat is nyújtunk!

Régi, életlen eszközeit professzionális minőségben élezzük. Szolgáltatásunk igénybevételéhez kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@nail4U.hu címen vagy a +36204479392 telefonszámon. Bővebb információ >>>

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!