Szűrés

Termék státusza
Kiszerelés
Ár
65 Ft - 10 290 Ft

TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Eszközök lábápoláshoz

Eszközök lábápoláshoz

A lábápolás és a szép pedikűr fontos részei az ápoltságnak. Professzionális lábápolási eszközeink lehetőséget adnak arra, hogy akár szakemberként, akár saját magadnak szeretnél minőségi és eredményes munkát végezni, könnyedén megvalósíthasd ezt a tervedet.

A kínálatunkban szereplő köröm- és bőrvágó ollók, csipeszek, pedikűr reszelők, sarokreszelők, csiszolófejek, -gyűrűk és csiszolósapkák, pedikűr vágó tollak, pedikűr áztatáshoz szükséges kellékek, lábujj szeparátor, kozmetikai papucs és más minőségi eszközök és kellékek biztosítják a hatékony és gyors munkavégzést.

Tovább
 

Professzionális eszközök lábápoláshoz

Ahogy minden kozmetikai termék és eszköz esetében, úgy a lábápoló eszközöknél is fontos a kiváló, professzionális minőség. Lábápoló eszközeinkkel és kellékeinkkel szakemberként gyorsan, alaposan és eredményesen tudsz majd dolgozni és a vendégeid biztosan elégedettek lesznek a végeredménnyel. Ha otthon szeretnél gondoskodni a lábaid és lábkörmeid szépségéről, akkor is a profi eszközökkel tudsz majd valóban szép eredményeket elérni.

Ezek a termékek nem csak kiváló hatékonyságukkal tűnnek ki a többi lábápoló eszköz és kellék közül, hanem a gyártásuk során felhasznált prémium anyagoknak köszönhetően hosszú élettartamukkal is elnyerhetik figyelmedet. A teljeskörű lábápoláshoz ne felejtsd el a Lábápolás, pedikűr kategória többi termékét is megnézni és alakítsd ki azt a rutint, amellyel lábaid mindig teljes szépségükben ragyoghatnak.

Köröm- és bőrvágó ollók, csipeszek

A profi köröm- és bőrvágó ollók és csipeszek a legkiválóbb alapanyagok felhasználásával, professzionális használatra készültek. Az alapanyagok és a gyártás minősége, precizitása határozzák meg az eszközök élettartamát, valamint azt is, hogy milyen pontosan és hatékonyan tudsz dolgozni velük.

Egy minőségi eszköznél nem kell attól tartanod, hogy használat közben eldeformálódik vagy elhajlik. Ugyanígy elképzelhetetlen, hogy ezek a profi eszközök rozsdásodni kezdjenek, s még attól sem kell tartanod, hogy rosszul viselik majd a gyakori fertőtlenítést. Az intenzív használat során előfordulhat, hogy idővel tompulni kezdenek, de nálunk éleztetésre is lehetőséged van, így valóban hosszan élvezheted kiemelkedő minőségüket.

Csiszolófejek, -gyűrűk és csiszolósapkák

Ezeket a termékeket csiszológéppel tudod használni. Mindegyiknek megvan a maga feladata és szerepe a láb szépítésében. A csiszológyűrűk kedvezőbb árúak, sajnos azonban a csiszolófejekhez képest gyorsabban kopnak. A csiszológyűrű finom, durva vagy közepes szemcsézettséggel választható. A közepes és a durva szemcsézettséggel rendelekző csiszológyűrükkel akár a műkörmöket is el tudod távolítani. A körömlemezhez közelebb mindig finom szemcsézettségű gyűrűt használj, a sérülések elkerülésének érdekében.

Az éles gyémánthengerek kifejezetten pedikűrhöz készültek, bőrkeményedéseket és körömszéleket is csiszolhatunk velük. Az acél rózsavágók alkalmasak körömlemez fúrásához, subungualis haematoma esetén, valamint a talpakon lévő hasadékok tisztításához is. Az fogazott rózsavágóval bőrkeményedést és tyúkszemet is precízen kezelhetünk.

Az univerzális csiszolófej készletet mind pedikűrhöz, mind manikűrhöz használhatjuk. A készletben fém csiszolófejek és papír csiszológyűrűk találhatók.

A professzionális csiszolósapkák különböző szemcsevastagsággal rendelkeznek. Kiválóan kezelhetsz velük bőrkeményedéseket, tyúkszemet, de a diabéteszes láb pedikűrözésekor is nagy hasznát veheted. A csiszolósapkák öntisztítóak, a bőrmaradványok nem rakódnak le rajtuk. A csiszolósapkákhoz gumifejet is kínálunk.

Tovább